reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
My poszliśmy po mleko i matko ile sie nasłuchałam od gospodarzy że dziecko na taki mróz zabrałam,kto to widział,umarznie itp.A ich wnuczka siedziała w oknie znowu chora,6antybiotyk od sierpnia :oo:.Ale fakt młoda wróciła z purpurowymi policzkami ale drogę powrotną szła na nogach i nawet nie jeknęła że jej zimno a do wózka szans nie było jej wsadzić:blink:.W domu woda z soczkiem z czarnego bzu i spanko. Myśle ze taka najzdrowsza temperatura to do -10,my szliśmy było -15 a w nocy -20:szok:,było by super gdyby był snieg na tych mrozach a u nas zero.

Ja do przeszkloa mlodego nie poslalam- odstpialam wczorajsza wizyte u tesciowej. Krolowa ok ale starszak dal popalic. Kare na wszystko ma.
Wlasnie mamy 6 latkow-Wasze dzieci tez jakis bunt przechodza???

Truskawkowa tak mój bunt 6latka do teraz przechodzi:cool:

Przyszedł mi email o obnizce w smyku,będę wieczorem wertować:rolleyes:,póki co to już mi w oko wpadło
cool-club-koszulka-dziewczece-z-dlugim-rekawem-rozmiar-128-m-iext30802278.jpg

Ja to nawet nosa na pole nie wystawiłam [emoji33]dość, że -13 to jeszcze wiatr okropny [emoji300]️.

F w domu głupieje bo nauczony po 2-3 razy na spacery chodzić a tu klops.

Katjuszka -jak u Was na froncie ?

DJMka moj ma to sama. Jeszcze jak sie wkurzy to rzuca zabawkami, trzaska drzwiami no cyrk. Juz sama nie wiem czy krzyczec, dawac kare za kara czy wpier... raz, a dobrze....(matki polki informuje, ze nie bije dzieci-jeszcze).

DJMKA nie pociesze Cię,mój ma 8 a dokładnie te same teksty.A jak mówię to poczytaj jak Ci sie nudzi to tekst ale to jest nudne.

reklama
Truskawkowa ja wywalam swojego do pokoju. Tam się wyryczy, wydrze i tyle, ale siostrze go szkoda i lezie do niego. W sumie poprawy nie ma i podejrzewam, że trzeba to przetrwać.

Mika u mnie -16 było, ale wiatru nie ma na szczęście.

Milenka mój też na propozycję jakąkolwiek odpowiada, że to nudne.

Do góry