reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

20151230_192905.jpg

Załączniki

• 20151230_192905.jpg
    20151230_192905.jpg
    344,3 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Milenko, Kroczku - bo w Irlandii jest taki przyrost naturalny, że dzieci trzeba wcześniej do szkoły zapisywać:-) :)
Ostatnio mąż czytał artykuł o tym jak "starzeją" się państwa w Europie i Irlandia jest jednym z najniższą średnią wieku.

Milenko - fajna piżamka.
Emma by się w niej ugotowała ;)

Emma dziś coś nie miała apetytu, z drzemki wstała z temperaturą 38 stopni.
Chyba mam wytłumaczenie czemu przespała noc...pewnie ja choroba brała:baffled:

Milenka co tam piżama. M się super prezentuje. Bardzo zeszczuplala. A kojarzysz takie pizamki bez stóp?

Madzik ostatnio jak K miała gorączkę to tez spala ładnie, ale poprzednie dwie noce bez gorączki tylko z zębami i kaszlem to gorzej niż horror :-(

Katjuszka sa bez stopek, ja chciałam pełna. Używki kupiłam, jeszcze jedna z kotkami.

Djmk no fakt placówki zapakowane a co będzie jak naród za masowe robienie dzieci sie weźmie :rolleyes2:

Madzikm Zdrówka dla Emmy

Milenko super pajacyk:)

Agunia pajac tez rewelacyjny tym bardziej ze bez stop:) K nienawidzi nic na stopy no chyba ze skarpetki ale i tak wyrodna matka ze mnie bo nawet jak spi odkryty to mu zakladam zwykla pizamke lub body i luzne bawelniane spodenki. Jak bardzo mu zimno dokucza to przychodzi do nas do lozka:)

reklama
Jak zaczną w Polsce te przepełnione przedszkola płacić na emerytury to dopiero będzie kraj mlekiem i miodem płynący :oo:

Pajac - super ale i tak dla E wolę body z krótkim rękawem i piżamkę dwuczęściową. Śpi cała odkryta i to nawet jak nam temperatura spadnie do 16 stopni.

Do góry