reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm no właśnie za tą cenę plus zabawę z płukanie wole procha łykać

Edysiek ja też mam sałatkę a zaraz m wróci i jedziemy na zakupy po %i wieczorem pizze zamowimy bo mamy super pizzeria na wiosce.

Katjuszka ja żeby uniknąć tłumaczenia ze znikających pieniędzy całe życie mam osobne konto heh, mój tylko widząc paczki mówi ze podobno pieniędzy nie mam

reklama
Madzikm tak poczytałam o tym i rzeczywiście może to jest fajna sprawa żeby unikać kolejnych infekcji :)

Edysiek ja umyłam włosy i wskoczyłam w dresik, położyłam H spać i też idę pomyśleć o jakiejś sałatce :)

Katjuszka, Milenka ja problem paczek i kurierów mam z głowy teraz M wyjeżdża na 4 tygodnie, budżetem domowym operuje ja więc kochanego męża przynajmniej głowa nie boli bo nie widzi ile żona zamawia :-) :)

Katjuszka - ja stosowałam na katar i zatkany nos/zatoki ....do fiolki soli fizjologicznej 3-4 krople wody utlenionej, głowa z tył i czyści ładnie.

Ja mam sałatkę z brokułami i serem feta gotową, wczoraj mąż upiekł kremówkę.

F śpi w cienkim pajacu i w śpiworku [emoji3]

UDANEGO SYLWESTRA I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU.
Noworocnza_vH_medium.jpg

Tak mi sie nie chce iść. Słuchajcie pierwszy raz zostawiam Filipa na wieczorny "obrządek" [emoji16]. Ciekawe jak to będzie.

Ja też już pogotowalam i zaraz idę szpachle kłaść ;-)

Katjuszka! Przypomniał mi się sposób mojej mamy na zatoki- podgrzewasz na suchej patelni ok. pół kg soli jodowanej do takiej temperatury żeby było dosyć mocno ciepłe i wsypujesz do scierki i robisz taka sakiewke a'la wloczykij (pewnie wiesz o co chodzi ;-)) albo w skarpetke bawełniana, i robisz z tego okład na czoło aż wystygnie. Sól można używać wielokrotnie.
Wiem że kilku osobom pomogło, a w Twojej sytuacji za wiele opcji nie ma, także polecam wypróbować.

Ja to mam ochotę pod koc sie zapakować i raczej do północy siedzieć nie będę. Forum zarazliwe to trunek na wieczór taki IMG_20151231_171055.jpg

Załączniki

• IMG_20151231_171055.jpg
    IMG_20151231_171055.jpg
    173,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Sylwester
Do szwagierki nie idziemy bo Emma z temperaturą i u niej dzieci też.
Znajomi mieli przyjść do nas ale odwołaliśmy bo jw
Upiekłam ciasto marchewkowe, alkohol w domu jest różnisty, jakieś krakersy do chrupania są...jesteśmy gotowi.
Zresztą jak będzie tak jak wczoraj, do Emma już o 23 wyła w łóżeczku i musiałam się z nią położyć, tak więc Sylwester na wszelki wypadek w piżamie :wink:

Do góry