reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Milenko, Kroczku - bo w Irlandii jest taki przyrost naturalny, że dzieci trzeba wcześniej do szkoły zapisywać
Ostatnio mąż czytał artykuł o tym jak "starzeją" się państwa w Europie i Irlandia jest jednym z najniższą średnią wieku.
Milenko - fajna piżamka.
Emma by się w niej ugotowała
Emma dziś coś nie miała apetytu, z drzemki wstała z temperaturą 38 stopni.
Chyba mam wytłumaczenie czemu przespała noc...pewnie ja choroba brała
Ostatnio mąż czytał artykuł o tym jak "starzeją" się państwa w Europie i Irlandia jest jednym z najniższą średnią wieku.
Milenko - fajna piżamka.
Emma by się w niej ugotowała
Emma dziś coś nie miała apetytu, z drzemki wstała z temperaturą 38 stopni.
Chyba mam wytłumaczenie czemu przespała noc...pewnie ja choroba brała
katjuszkaa
Milenka co tam piżama. M się super prezentuje. Bardzo zeszczuplala. A kojarzysz takie pizamki bez stóp?
Madzik ostatnio jak K miała gorączkę to tez spala ładnie, ale poprzednie dwie noce bez gorączki tylko z zębami i kaszlem to gorzej niż horror :-(
Madzik ostatnio jak K miała gorączkę to tez spala ładnie, ale poprzednie dwie noce bez gorączki tylko z zębami i kaszlem to gorzej niż horror :-(
AguniaGR
Przypomniała mi się jeszcze kwestia ciepłych piżamek. Julko ma takiego pajaca
http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/niemowlak-0-2-lat/pajace/pajac-5r2902.html
bo też śpi odkryty całą noc. Jest na tyle fajny, że korzystając z wyprzedaży kupię mu jeszcze jeden. Jeden minus, że są bez stóp.
http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/niemowlak-0-2-lat/pajace/pajac-5r2902.html
bo też śpi odkryty całą noc. Jest na tyle fajny, że korzystając z wyprzedaży kupię mu jeszcze jeden. Jeden minus, że są bez stóp.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Milenko super pajacyk
Agunia pajac tez rewelacyjny tym bardziej ze bez stop K nienawidzi nic na stopy no chyba ze skarpetki ale i tak wyrodna matka ze mnie bo nawet jak spi odkryty to mu zakladam zwykla pizamke lub body i luzne bawelniane spodenki. Jak bardzo mu zimno dokucza to przychodzi do nas do lozka
Agunia pajac tez rewelacyjny tym bardziej ze bez stop K nienawidzi nic na stopy no chyba ze skarpetki ale i tak wyrodna matka ze mnie bo nawet jak spi odkryty to mu zakladam zwykla pizamke lub body i luzne bawelniane spodenki. Jak bardzo mu zimno dokucza to przychodzi do nas do lozka
reklama
madzikm76
Jak zaczną w Polsce te przepełnione przedszkola płacić na emerytury to dopiero będzie kraj mlekiem i miodem płynący
Pajac - super ale i tak dla E wolę body z krótkim rękawem i piżamkę dwuczęściową. Śpi cała odkryta i to nawet jak nam temperatura spadnie do 16 stopni.
Pajac - super ale i tak dla E wolę body z krótkim rękawem i piżamkę dwuczęściową. Śpi cała odkryta i to nawet jak nam temperatura spadnie do 16 stopni.