reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MYSZKA a ja strojeniu Siebie jeszcze nie wymyśliłam czasu na to.

RILA zdrówka ,oby młody jutro lepiej się miewał

Moja wstałą już 2razy,z wielkim płaczem,nos zatkany i usypianie na rękach.Na jutro w planie pieczenie ale nie wiem czy uda mi się coś zrobić dzieckiem u nogi.Jak nazłość rano musimy iść do szkoły zanieść soki i owoce na wigilię młodego:crazy:
A m zniósł ze strychu choinkę i stoi pusta bo myszy rozszarpały wszystkie łańcuchy,potłukły bombki,koraliki itp,światełka nie działają i muszę iść na zakupy,mój dobry nastrój odszedł daleko.

reklama
Komu kawy?ja juz kończę pół litrowy kubek i idę się zbierać. Noc krótka i ciężka, młoda oddychać nie może przez katar, spala w końcu ze mną na pół leżąco.

Rila jak tam u was?

Milenka moja bez kataru i budziła się co chwilę z płaczem. Za to ja zasmarkana i zamulona.

Rila mam nadzieję, że lepiej u Was.

Rila jak u Was?

Milenka zdrówka dla M :tak:
Ciekawe co ja znajdę w pudełku z ozdobami bo stoi w piwnicy w bloku a w tym roku podobno szczury były brrry :dry:

Djmka zdrówka!!!

Agunia wykrakałaś :cool2: H dzisiaj o 6.00 zrobił pobudkę cały zasisiany łącznie z prześcieradłem i kocykiem :baffled: siedzieliśmy w łóżku do 8.00 żeby M i K nie obudzić i zasnął teraz jeszcze śpi. A ja się ogarniam i jadę do rossmana po pampki w rozm 6 bo 5 przesikuje codziennie.

Hej
Poszłam spać po trzeciej, młoda obudziła mnie "śpiewaniem" po dziewiątej, ale że śpię w drugim pokoju to leżę cicho i udaję, że mnie nie ma:wink:
Czas już jednak wstać bo dzień krótki i trzeba na zakupy jechać.
Zdrowia dla zakatarzonych dzieciaczków!!!
Postaram się zaglądać
Miłego dnia!

Rila jak po nocy ? Lepiej?

Mielenka - żeby szybko przeszło. "Wspomagasz" M jakimiś specyfikami ?

Ancona - na zawał bym chyba padła jakby jakieś "zwłoki" tam zagościły.

F coś od 4 sie wiercił i źle spał, rano oczywiście przesikany [emoji34]. Jak narazie zmiana klimatu nie spowodowała żadnej infekcji, zeby tak tylko zostało tfu tfu tfu.

Kawę oczywiście piłam juz zimną bo o niej zapomniałam.

Jadę do Teściowej włosy farbować [emoji6]. A to że juz mnie wkurzyła to inna bajka - napisze w odpowiednim miejscu.

reklama
Już po wigilii klasowej,młoda nawet łaskawie pozwoliła mi popracować w szkole,no i starszak zaczął już ferie świąteczne.
Oczywiście aplikuje w nią co się da,z rana już inhalator z solą odpalony,psikam spray hipertonicznym i syropek pyramidonek na zatkany nosek i drogi oddechowe.Mam nadzieję że do wigilii będzie lepiej a nie gorzej.

ANCONA mnie paraliżuje na słowo mysza,dlatego ja do strychu sie nie zbliżam bo wiem że tam bywają:dry:.
W ramach poprawienia humoru,zakupiłam dużo rzeczy na choinkę[wyjścia nie miałam:rolleyes2:],zaraz ubieram ze starszym.

Do góry