reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

TRUSKAWKOWA moją usypiałam prawie godzinę i spała 10minut bo ją zamykane drzwi obudziły a co ciekawe wcale nie wygląda na śpiącą:eek:

VILTUUTTI u nas kuchnia stoi ale bez garów i nie zwraca na nią uwagi,za to wyciągła koszyk ze sztućcami ze zmywarki i bawiła się nimi ponad godzinę:rofl:

AGUNIA jakie żale?hmm,wnisokuje że nadal nie potrafisz wejść na forum na grupie i przeczytałaś tylko mój próbny post na stronie głównej,o ten Ci chodzi?:growl::growl::growl::growl:

Ja w domu odrobiona,dzis było 23stopnie w słońcu i delektowałam się kawką na tarasie:cool2:nie ma jak grudzień:-p

reklama
U nas też w miarę już ogarnęłam, H dzisiaj dwugodzinną drzemke zaliczył to teraz do 24 będzie biegał :-) :)
Zostały zakupy i gotowanie ale na samą myśl o wyjściu do sklepu nie dobrze mi się robi :eek: a jeszcze M sobie dzisiaj imprezkę że szwagierkiem wymyślił :wściekła/y: i muszę na szybko jakąś kolację szykować :dry:.

A jeszcze choinki nie mamy pewnie już wszystko już przebrane no ale coś tam może jeszcze znajdziemy.

H od paru dni ma obsesję samochodową nosi z 6 autek cały czas i wszędzie że sobą nawet śpi obłożony autkami :biggrin2:

Milenka daj trochę słońca bo u nas paskudnie i deszcz siąpił cały dzień..

ANCONA kilka dni ma być taka pogoda,nie narzekam bo powera dostałam i samopoczucie dobre,ale na wigilię to lipna ta pogoda.W środe mamy przystrajać dom na zewnątrz:-D i światełka,choinka czy mikołaj średnio będą wyglądać przy wiosennej pogodzie

U nas kolejna fala zębów. Oszaleje, naprawdę już nie mam siły do tych zębów. Widzę, że niania tez zaczyna czasem wymiekac bo K jest wtedy nieznośna.. idziemy z nią do lekarza w styczniu zobaczyć na ta szczękę bo to jest przegięcie żeby to tyle trwało. Niania mówi, że coś jest nie halo bo ona jeszcze nie widziała żeby dziecko miało takie fiksacje i tyle czasu.. zobaczymy pewnie lekarka znając ja wyśle nas do jakiegoś chirurga stomatologa a to może być gorsze przeżycie od ząbkowania :-/

Ogólnie jestem wykończona dniem dzisiejszym. Wczoraj cały dzień leżałam bo w czwartek za dużo zrobiłam i wczoraj organizm się zbuntowal..

Załatwiłam za to sprawy z poloznymi ;-) i środowiskową i do porodu także jedno mniej :-) nawet kupiłam juz rzeczy do torby do szpitala.. ale pranie i prasowanie zostawiłam na styczeń.. zobaczymy jak to ogarnę..

A z ciekawostek to wigilia na 10 osób u nas.. choć ja robie tylko rybę i kompot...

Moja szczepiona tylko na obowiązkowe Duża też i jelitówke miała 2 razy i to bardzo lekko przechodziła. Ja sama nie pamiętam czy miałam więc to pewnie rodzinne.

Choinkę chcę jutro ubrać i jeszcze pierniczki upiec. Czy się uda to się okaże.
Z porządkami w tyle bo mąż stwierdził że dopiero we wtorek skońcZy kuchnię. Ale tak serio to mam gdzieś czy zdążę wszystko wysprzątać. Nie to się licZy w święta.
DZisiaj tylko prezenty spakowałam

Mała dopiero spać poszła. Byliśmy u znajomym i o 21 nawet nie było po niej widać że jest spiaca. W szoku byłam, tym bardziej że dzisiaj wstała o 4:45. Mam tylko nadzieję, że jutro zechce to odespać

Milenko na to wygląda że chyba ja też widziałam posta próbnego:) Ja nie ogarniam tego nowego "ułatwienia" poruszania się po forum. Masakra jakaś.

Agunia boski avatar:)

AGUNIA ja jak tam weszłam to myślałam że grupa jest pusta i stare tematy przepadły i dlatego na próbę wysłąłam emotikony[akurat odpowiadające mój aktualny nastrój:-D].A no i avatar superowy masz.

KATJUSZKA to wesoło bedziesz mieć na wigilii,my sami w czwórkę a ja mam w planie 6dań +kompot do przygotowania:cool2:

reklama
No to poszło po łączach bo u nas Bąbel też jeszcze biega i nie ma chyba zamiaru spać.
U nas z prezentów będzie kuchnia, puzzle czuczu ( mamy karty obrazkowe i są super), i duplo podróbka straż pożarna.
Porządki świąteczne? Edysiek ma rację, nie to jest ważne ;)
A ja dzis zrobilam bigos i się cieszę bo w domku grzybami pachnie :)

Do góry