reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

TRUSKAWKOWA moją usypiałam prawie godzinę i spała 10minut bo ją zamykane drzwi obudziły a co ciekawe wcale nie wygląda na śpiącą:eek:

VILTUUTTI u nas kuchnia stoi ale bez garów i nie zwraca na nią uwagi,za to wyciągła koszyk ze sztućcami ze zmywarki i bawiła się nimi ponad godzinę:rofl:

AGUNIA jakie żale?hmm,wnisokuje że nadal nie potrafisz wejść na forum na grupie i przeczytałaś tylko mój próbny post na stronie głównej,o ten Ci chodzi?:growl::growl::growl::growl:

Ja w domu odrobiona,dzis było 23stopnie w słońcu i delektowałam się kawką na tarasie:cool2:nie ma jak grudzień:-p

reklama
U nas też w miarę już ogarnęłam, H dzisiaj dwugodzinną drzemke zaliczył to teraz do 24 będzie biegał :-) :)
Zostały zakupy i gotowanie ale na samą myśl o wyjściu do sklepu nie dobrze mi się robi :eek: a jeszcze M sobie dzisiaj imprezkę że szwagierkiem wymyślił :wściekła/y: i muszę na szybko jakąś kolację szykować :dry:.

A jeszcze choinki nie mamy pewnie już wszystko już przebrane no ale coś tam może jeszcze znajdziemy.

H od paru dni ma obsesję samochodową nosi z 6 autek cały czas i wszędzie że sobą nawet śpi obłożony autkami :biggrin2:

Milenka daj trochę słońca bo u nas paskudnie i deszcz siąpił cały dzień..

ANCONA kilka dni ma być taka pogoda,nie narzekam bo powera dostałam i samopoczucie dobre,ale na wigilię to lipna ta pogoda.W środe mamy przystrajać dom na zewnątrz:-D i światełka,choinka czy mikołaj średnio będą wyglądać przy wiosennej pogodzie

U nas kolejna fala zębów. Oszaleje, naprawdę już nie mam siły do tych zębów. Widzę, że niania tez zaczyna czasem wymiekac bo K jest wtedy nieznośna.. idziemy z nią do lekarza w styczniu zobaczyć na ta szczękę bo to jest przegięcie żeby to tyle trwało. Niania mówi, że coś jest nie halo bo ona jeszcze nie widziała żeby dziecko miało takie fiksacje i tyle czasu.. zobaczymy pewnie lekarka znając ja wyśle nas do jakiegoś chirurga stomatologa a to może być gorsze przeżycie od ząbkowania :-/

Ogólnie jestem wykończona dniem dzisiejszym. Wczoraj cały dzień leżałam bo w czwartek za dużo zrobiłam i wczoraj organizm się zbuntowal..

Załatwiłam za to sprawy z poloznymi ;-) i środowiskową i do porodu także jedno mniej :-) nawet kupiłam juz rzeczy do torby do szpitala.. ale pranie i prasowanie zostawiłam na styczeń.. zobaczymy jak to ogarnę..

A z ciekawostek to wigilia na 10 osób u nas.. choć ja robie tylko rybę i kompot...

Moja szczepiona tylko na obowiązkowe Duża też i jelitówke miała 2 razy i to bardzo lekko przechodziła. Ja sama nie pamiętam czy miałam więc to pewnie rodzinne.

Choinkę chcę jutro ubrać i jeszcze pierniczki upiec. Czy się uda to się okaże.
Z porządkami w tyle bo mąż stwierdził że dopiero we wtorek skońcZy kuchnię. Ale tak serio to mam gdzieś czy zdążę wszystko wysprzątać. Nie to się licZy w święta.
DZisiaj tylko prezenty spakowałam

Mała dopiero spać poszła. Byliśmy u znajomym i o 21 nawet nie było po niej widać że jest spiaca. W szoku byłam, tym bardziej że dzisiaj wstała o 4:45. Mam tylko nadzieję, że jutro zechce to odespać

Milenko na to wygląda że chyba ja też widziałam posta próbnego:) Ja nie ogarniam tego nowego "ułatwienia" poruszania się po forum. Masakra jakaś.

Agunia boski avatar:)

AGUNIA ja jak tam weszłam to myślałam że grupa jest pusta i stare tematy przepadły i dlatego na próbę wysłąłam emotikony[akurat odpowiadające mój aktualny nastrój:-D].A no i avatar superowy masz.

KATJUSZKA to wesoło bedziesz mieć na wigilii,my sami w czwórkę a ja mam w planie 6dań +kompot do przygotowania:cool2:

reklama
No to poszło po łączach bo u nas Bąbel też jeszcze biega i nie ma chyba zamiaru spać.
U nas z prezentów będzie kuchnia, puzzle czuczu ( mamy karty obrazkowe i są super), i duplo podróbka straż pożarna.
Porządki świąteczne? Edysiek ma rację, nie to jest ważne ;)
A ja dzis zrobilam bigos i się cieszę bo w domku grzybami pachnie :)

Do góry