reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

truskawkowa pogrzebałam i weszłam,trzeba wejść w ustawienia,takie poziome kreseczki i fora i jest nasza grupa.Ale w MEDIA jest pusto,pisze żeby dodać zdjęcie,także foty chyba stracilyśmy,chyab że ja nie znalazłam?

Skończyłam porządki,jestem zadowolona,teraz bieżące pranie i sprzątanie.
Choinkę dopiero w środe ubierzemy bo miejsca mało,na zimę weszły do domu palma i oleander z tarasu:crazy:

reklama
Myszka, mój na nic nie szczepiony. Miał w szpitalu robione testy w kierunku rota i były ujemne.
Dla mnie te szczepionki to bzdura, bo tego jest tyle szczepów, a szczepionki są na wybrane, więc dużego sensu w tym nie widzę.
Mój O. zawsze informuje o kupie, jednak po fakcie. Kilka podejść do nocnika było, ale bezskuteczne, więc dokładamy sprawę do wiosny. Nocnik stoi u niego w pokoju, czasem pytam czy chce skorzystać, ale odpowiedź to nie.

VILTUTTI co tu ściemniasz,sama widziałam na fotce jakiego klocka zrobił do nocnika:-D

Z tymi szczepieniami też myślę że sensu nie ma,moja nie szczepiona a nigdy żadnego wirusa nie miała a córka bratanicy m szczepionkę piła a ciągle wirusy,jelitówki

H z nocnikiem jak u Kroczek nie sygnalizuje i 2 w pieluszce też mu nie przeszkadza. Chociaż ostatnio jak pytam czy kupa jest to zdarza się że przyjdzie i da zmienić bo przeważnie wieje gdzie pieprz rośnie

Udało mi się dzisiaj umyć płytki w WC i część łazienki tylko tyle bo niestety H za długo nie pospał a z nim to nie ma roboty ☺
Młody jak się dzisiaj do kapusty kiszonej dorwał to ciągle za mną chodził i chciał jeszcze widzę smaczki to ma po mamusi ;-)

Powiem tak teoretycznie nadal mamy grupe zamkniętą bo sprawdzałam. Niemniej jednak zdjęć nigdzie nie ma tych starych. Zaraz napiszę do moderatorki niech powie co ze zdjęciami. Poprawiłam też to że każdy wpis na zamkniętym miałby być akceptowany przez moderatora bo to głupota totalna. Tak więc widać już post Milenki:)

Ja chalupę z grubsza posprzataną mam. Aczkolwiek dostaję lekkiego wylewa na myśl o zakupach (w dodatku z dzieckiem!) bo całe życie ta kwestia była na głowie mamy lub teściowej. A o ile my przezyjemy na tym co będzie, to zaplanowanie zaopatrzenia dla dziecka na kilka dni, to niełatwa sprawa. Dobrze, że większość dni spędzimy w gościach.
Nienawidzę tego przedświątecznego szału w sklepach. U nas w biedrze trzeba na wolny wózek czekać, na szał pał normalnie.

Co do prezentów, to O. dostanie od nas perkusję, bo uwielbia robić "bam-bam", więc lepiej tak, niż łyżka w stół, lub tv zastanawiam się jeszcze nad kuchnia, ale to chyba zlecę dziadkom.

reklama
No u nas też strajk był. Zawsze pięknie pada między 11.30 a 12 a dzisiaj o 13 kicał w najlepsze. Ale ostecznie o 13.30 zalulałam kawalera i nadal śpi.

Do góry