reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

hej
Ja jak zwykle po maratonie w pracy
Nawet nie siłuje się was nadrobić bo szans nie ma

Mała pewnie zaraz wstanie z drzemki tak że czasu niezbyt wiele na przeczytanie wszystkiego.
Powiem tylko że chyba przylecimy we wrześniu do Polski tak że Katjuszkooo, Milenko szykujcie się bo musimy się jakoś umówić:tak:

Jestem tak ostatnio zmęczona że nawet na forum nie mam siły zaglądnąć. Dobrze, że mała grzeczna i śpi ładnie ostatnio (kto ma kiesko ze spaniem dzieci niech nie czyta), dziś np spała od 21:30 do 9:30 z pobudką o 2:30 żeby wziąć ją do łóżka i o 6:30 na mleko.

reklama
Oo Madzik przypomnialas mi coś ;-) mam nadzieję, że uda się spotkać :-)

Oliwia pamiętam,że pisałaś ze będziesz miała Krk pod koniec maja. Aktualne? W tygodniu jestem do dyspozycji, gorzej w weekendem, bo w sobotę kolejni znajomi a w niedzielę chrzciny..

Madzik moj wczoraj po imprezie padl ok 22n a wstal o 9:30 o to bez nocnego mleka. :-).
Dzis w dzien spal moze z 20 minut, wiec juz po kapieli i wlasnie zasypia.

Hejka:)

He he he Mika a co na to ta babka? Dzieci mają nosa do ludzi:tak:

Edysiek tfu tfu tfu żeby nie zauroczyć ale masz piękne kwiaty i ten najmniejszy najładniejszy:-D

Katjuszko my obecnie całe dnie na dworze spędzamy ale ja niezmiennie puszczam K w domu Radio Kubuś tylko że tam nie ma animacji. W TV normalnie włączam mu kanał z muzyką i podryguje jak tylko:)

Mam problem co tu zrobić z K bo za tydzień w piątek mamy 18-tkę mojej chrześnicy. Impreza zaczyna się dopiero o 20. Ja chętnie bym się odchamiła i pobawiła a poza tym jako chrzestna dobrze by było żebym była. Problem jest taki że K zasypia mi już między 18 a 19 i niestety potrafi się obudzić z płaczem i tylko ja mogę go utulić. No nawet mój R nie daje rady. Zastanawiam się czy jak położyłabym go spać np około 18 na dłuższą drzemkę to czy by mi wytrzymał do 22-23?

Katjuszka bede w Krk ale za 2 tyg i to w wekend. Niestety chyba czasu nie bede miec abysmy spotkaly sie bo jedziemy na otwarcie restauracji a w niedziele juz po sniadaniu bedziemy wracac. Na dluzej przyjedziemy na poczatku sierpnia bo jedziemy do Bukowiny Tatrzanskiej.

A my dzis znowu caly dzien na dworze. Po sniadaniu poszlismy glosowac a pozniej na ogrodzie. Jest moja mama u mnie to dzis zrobilysmy sobie Dzien Mamy bo jutro wyjezdza. Kupilam szampana ciasto lody :-) a mamie w prezencie kupilam w Rosmannie kremy do twarzy .

Kroczek - siedziała jak posąg, odniosłam wrażenie, że bała sie latać i nawet sie nie ruszała.

Oliwia - moja mama też dostała na dzień Mamy kremy, cena super bo jednak -40% to dużo.

Ostatnia edycja:
Katjuszka u nas kiedyś na topie były te piosenki Wheels On The Bus | Plus Lots More Nursery Rhymes | 54 Minutes Compilation from LittleBabyBum! - YouTube Teraz Julek ogląda wyłącznie filmiki z sobą w roli głównej.

Pogoda wczoraj była znośna więc też cały dzień spędziliśmy na placu zabaw. Na koniec zaliczyliśmy oczywiście małą histerię, bo księciunio jeszcze nie chciał wychodzić z placu zabaw, a rodzice się uparli.na powrót do domu :wściekła/y:

Kroczek, gdyby sytuacja miała się zdarzać co dwa dni to pewnie byłby problem, a tak skoro jest to wyjątek to na Twoim miejscu wyszłabym śmiało na imprezę, a mąż niech ogarnia sam całą sytuację. Należy Ci się.

Madzikm, ale spanie :szok:

Edysiek piękne kwiaty.

Ostatnia edycja:
Stuk puk... hello, wszystkie już wyjechałyście z Nowej Polski? TO nie jest prowokacja ;-)

Rozumiem, że ja mam kryzys i nic mi się nie chce, nie mówiąc o mało zachęcającej pogodzie.. ale chyba wszystkie nie macie kryzysu?

Znikam, bo musiałabym smęcić nt nocy, dni i niani...eeeee

reklama
Stuk puk jestem:-) mam zabiegany dzien-wstawilam ziemniaki o 11:30. Poszlam sorawdzic o 11:50, a tam cisza.....gaz zgasl. Starszak obiad jadl o 12:30i biegiem do przedszkola:-)
Noc bez szalu...

Do góry