reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Matko ja tu na luzie wchodzę bo weekend i pewna jestem że niewiele się dzieje a tu tyle stron do czytania;-)

U nas pogoda dziś była kijowa bo zimno a teraz pada. Ciekawe jak będzie jutro bo są festyny w Radomsku i na Pociesznej Górce (fajna nazwa) i chciałam K zabrać.

Co do zasypiania to K zawsze usypia na rękach przy butli ale jego kiepskie noce raczej nie wynikają z tego że usypia ze mną bo robię tak od urodzenia. Dziś np miał fajną nockę bo tylko raz obudził się o 2 na mleko i spał do 7.

Oj Milenka masz rację ja też uwielbiam kupować coś dla K. Zawsze coś mu kupię jak jadę na zakupy. Dziś w Deichmannie kupiłam mu sandałki na podwórko bo go tenisówki obrabiają w paluszki jak się nóżka spoci. Wrzuciłabym linka ale nie mają ich w necie w ofercie. Generalnie są na rzepy i przy palcach i przy kostce bo K ma wysoką stopę na podbiciu i takie zwykłe mu nie weszły na nóżkę.

Mika udanego lotu jutro:)

reklama
Haha:-) A z winem z Wami....wczoraj kupilam czerwone, wiec trzeba sie umowic wiwczorem-bo sama pic nie bede;-)

Poczekajcie chociaż do jutra, niech spokojnie wyląduje [emoji12]

Z zakupami to u nas tak, że zawsze jak ide na sklepy to F coś się dostanie. Mąż rzadko (z racji pracy) sam z F idzie na zakupy ale jak już wyjdą to wracają z czymś dla F. Tak poza nawiasem myślałam, że go śmiechem zabije Hehehe o tym później [emoji6]

Ostatnia edycja:
Viltutti Julek sam zasypia a noce i tak są ostatnio w kratkę.

Mika miłej podróży.

Milenka fajne kiecki i ważne, że ich zakup Cię cieszy, bo w końcu nie zawsze chodzi o to żeby coś kupić jak najtaniej.

Marcia zdrówka dla synka. Biedactwo, z tego co pamiętam niedawno też musiał przyjmować antybiotyk.

Truskawkowa, no właśnie, jak tam atmosfera w domu po powrocie męża?

Jeśli chodzi o zakupy to ja też zawsze wracam z czymś dla Julka. No ale muszę się przyznać, że i o sobie staram się nie zapominać ;-)

Edysiek u mnie dzis tez cieplutko a jutro jeszcze cieplej ma byc:-)
A my dzis zwariowany dzien mamy. Rano juz ze starszakiem w sali zabaw u jego kolegi bylismy. Pozniej pojechalismy odebrac tort szybkie zakupy na grilla i o 15 robilismy impreze urodzinowa. Mlody przez to nie spal mi i chyba za duzo wrazen bo o 16 byl mega zmeczony a zasnac nie mogl. O 17 zasnal a pol godz pozniej juz wstal zadowolony i do 21 siedzielismy na ogrodku.

Milenka ja tez uwielbiam kupowac ciuchy chlopakom. Sobie juz prawie nie kupuje bo wole na nich wydac pieniadze. Ostatnio w Reserved na przecenie zostawilam ponad 300 zl a wczesniej w Pepco jeszcze im kupilam.

Marcia zdrowka dla chlopakow.

Villutti moj zasypia przy cycu.

AuYLIYA w smyku po 3zł były?Ja mieszkam na wsi,wszelkie ciucholandy odpadają bo po 3zł to tam nawet majtek nie kupię ;-)
Mój starszak jinna państwa dostała na mikołaja,bawił sie 2dni,teraz leży w pudełku jak wszystko inne.
Z tymi darmowymi lotami może niech Mika się wypowie,też słyszałam że wiecej opłaty wychodza niż bilet ale być może inaczej to wygląda przy wykupie wczasów biurze podróży.
niestety nie w smyku i fartem kupiona w dodatku dla cudzego dziecka bo dla swoich nic mi sie wtedy nie udalo wybrac... ja troche nie mam wyjscia poki co bo tak jak kupie starszemu cos nowego tak O jest poszkodowany bo wszystko juz ma i jak bym miala wydac 30zl czy 50zl to niestety wiem ze nie musze (mam ubrania po 2ce) a w obecnej sytuacji wiem ze poprostu nie moge wydac tych 50 bez koniecznosci.

My dzis po wspanialym pikniku pozegnalnym z poprzedniego przedszkola. Caly dzien 21 stopni, chlopcy wybiegani smacznie spia.
Ja zaraz tez zmykam bo nabiegalam sie za nimi niesamowicie. Nie piszcie tyle!!! Ninadążam czytać:baffled:

Co do jinna to specjalnie wybralismy rzeczy zeby bylo prostrze. Panstwa ogladalismy w smyku i jak na 6lat przystalo oczywiscie o Polsce pomyslal tylko nie znal odpowiedzi na pytania. Zobaczymy ile podziala

Dzień dobry. Jak ja dziś nie mam siły :-( chyba zaraz się zdrzemne z K. Ostatnio była fajna i grzeczna, ale teraz nadrabia z nawiązką, nie mówiąc już o tym, że się nudzi w domu bo kropi i zimno :-( a zęby dają o sobie znać w postaci kręcenia, jeczenia i wstawania juz od 3-4. A definitywnie wstaje ok 7. Teraz ledwo do drzemki do ciągnęła bo była tak śpiąca, że się drzec zaczęła aż.

Potrzebuję pomocy :-) znacie jakieś fajne piosenki z animacjami na necie? Pokazałam kilka dni temu K takie animowane typu żabka mała, jadą jadą misie, jagodki i mam problem bo ona chce ciągle żeby jej to puszczać. Daje mi komórkę, zaczyna podrygiwac i czeka aż włączę. Tylko, że ja już tego samego w kółko słychać nie mogę. A jest dużo ale bez animacji i takie jej nie interesują..

Katjuszka moja uwielbia boogi woogi z mini mini. Tam dzieci tańczą. Do tego cały kanał na yt z mini mini lubi, zwłaszcza piosenkę kot :D

Witam :-)
Mała śpi a ja chętnie też bym się położyła.
Katjuszka U mnie też na okrągło te piosenki lecą i mam dość. Chyba poszukam tych co DJMka pisała.
Mika jak lot?
To moje nowe kwiatki, wczorajsze i wcześniejsze 001.jpg 005.jpg007.jpg

A tutaj najpiękniejszy kwiatuszek 032.jpg

Załączniki

• 20150524_141212.jpg
    20150524_141212.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 62
  • 001.jpg
    001.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 78
  • 005.jpg
    005.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 49
  • 007.jpg
    007.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 67
  • 032.jpg
    032.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Lot super, Filip grzeczny mimo, że nie zasnął nawet na 5 minut. Koło nas siedziała taka stara baba, z twarzy bardzo nieprzyjemna, no taka ropucha...i jak tylko F na nią popatrzył to wystawiał jęzor. Nie mam pojęcia skąd mu sie to wzięło, także przez większość lotu siedział z wywalonym jęzorem.

Do góry