reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Marcia ja mam przerąbane z chlopakami, ale u Ciebie to jakis armagedon w tym roku. Siły dla Ciebie i zdrowia dla chlopcow zycze.
Mika spoko nie upije sie-jutro do krolowej matki jade, wiec trzeba wygladac:-)

reklama
MIKA a ja bez zgody Katjuszki udostepniłam:baffled:.Bezpiecznej podróży.

MARCIA zdrówka dla T,idziesz na opiekę czy teściowa z dwójką zostanie?

TRUSKAWKOWA teraz masz męża to w weekendy zajęta jesteś,ja jak zwykle sama z dwójką w domu.

AULIYA moja do przedwczoraj z 4zębami,włąsnie się przebiły dwie górne jedynki i górna czwórka,oczywiście wszystkie na raz po kilku miesiacach przerwy.

Moje dziecko poszło na drugą drzemkę:szok:,w ogóle taka nie wyrazna jeste,nie wiem czy coś sie nie wykluje a miałam w poniedziałek iść termin na szczepienie wziaść,ciekawe czy dojdę.

Moj to dzis wcale nie spal. Moze teraz w aucie zasnie:-/
Milenko ale ja przez 5 lat bylam sama. Teraz m jest ale w sumie cale dnie sama jestem bo o 6 wstaje, a wraca ok 19, zje obiad i idzie pakowac sprzet na nastepny dzien. W domu zjawia sie czasem ok 21 jak junior juz spi, a starszy szykuje sie do snu. Tyle, ze w niedziele ma wolne. Ale i tak lepsze to niz siedziec oddzielnie.

TRUSKAWKOWA wiem o tym,dlatego teraz masz inaczej bo jednak mąż wieczorem wraca i musisz przygotować mu obiad i deser:-p:cool2:,no i w weekendy zawsze gdzieś pojedziesz czy imprezka jakaś a tak to w domu siedziałaś i z nami wino piłaś:-D

A w ogóle to chciałam opieprzyć AULIYA i EDYSIEK bo mi zepsuły radość z kupionych kiecek,a ja je kupiłam nie dlatego ze niby tanie tylko dlatego ze mi sie podobały i mierzenie w kategorii że w szmateksie kupi sie taniej do mnie nie przemawia bo ja kupuję nowe rzeczy.

Ostatnia edycja:
Ja zwariuje!! Cały dzień w domu spędzony z dwójka dzieci i gryzacym wszystko psem to już za dużo. Mam jakąś resztę wina to chyba ja też się wieczorem dołączę. A M wróci jak już chłopaki będą szli spać. I znając życie jeszcze skomentuje że coś jest nie zrobione. Nic tylko się upic.

U nas lepiej. Zdrowka dla pozostałych chorowitkow życzymy.
U mnie tez jutro najazd Wiedźmy a ja na dodatek sama wiec pewnie ciśnienie będę miała że ho ho.
Oby pogoda dopisała to dzieciaczki wybiegaja się i zmęcza,to może doczekamy odmiany tych kwietniowych kosmitów.

reklama
Milenka nie chciałam żeby tak wyszło. Ja staram się jak najtaniej kupić. Nie na lampach ale w sieciówkach. Ale jak mi się coś spodoba to kupuję i nie patrzę na cenę.

No i teraz pewnie Was zdenerwuję, alrAle U mnie pogoda cudna. Mała latała w sukience z krótkim rękawem.
Ą dzisiaj u nas kiermasz kwiatowy był Ą potem festyn. I mam kilka nowych nabytków W tym rododendrona i azalię. Jutro wrzucę zdjęcia.

Do góry