reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek moja jest rozdarta, ale to co wyprawiała przez ostatnie dni to horror był.
Cieszę się, że Kindze lepiej już. :)

Mika ja pamiętam, jak Młody miał trzydniówkę to miał całe plecy i brzuch w takich plamkach, a to wygląda zupełnie inaczej.

Dzień dobry. Ale mam lenia. Jutro goście, a ja sobie leżę i pachne. M pracuje bo kazalam mu się nie tłuc jak młoda śpi.. Ale os kiedy mnie zganilyscie za za dużo ciast to robie tylko jedno ;-) no i mama robi. Ja tylko mam nadzieje, ze ten tort będzie dobry, bo aż sen miałam ze owszem dobry był ale koszmarny z wyglądu ;-) pełnia się zbliża to mnie sny nachodzą.

K obudziła się z rykiem w nocy i nie mogła się uspokoić. Nie wiem czy zęby czy coś jej się śniło, ale dałam nurofen i wzięłam do łóżka. Pospalismy do 7:20. Toż to rozpusta :-D

Na razie nie pada, także może jak młoda wstanie uda się znaczek pocztowy wykosic ;-)

Powodzenia wszystkim mamusiom szykujacym imprezki :-D

Nie mam czasu czytac. Robota w pelni. M salon ogarnia i podlogi myje a ja kroje salatki:-) o 12 wstawie miecho i gotowe. Aha Viltutti robie Twoja salatke-ta ze slonecznikiem i mozzarella:-)

Oj zdrowka dla chorowitkow.
My juz tez mamy chyba trzydniowke za soba, pisze chyba bo inaczej ta wysypka wygladala jak u starszaka.
Jak ja ciesze sie ze juz imprezy mam za soba.
Edysiek u mnie tez pogoda beznadziejna, a w planach mielismy spacer na stadion bo jest Festiwal Piwa, kilkadziesiat rodzai piwa grille i dla dzieci atrakcje, licze ze jutro bedzie slonce to pojdziemy.
Madzik super ze Emma taka rozkoszna, moj jeszcze rozdarciuch jest, czesto placze i bardzo krzykiem i piskiem wymusza. Sam jeszcze nie chodzi, jedynie przy meblach.
A ja powinnam zaczac pakowac sie na wyjazd a nie chce mi sie.

Truskawkowa a jaka to sałatka od Villutti bo nie znam. Zapodajcie pozniej przepis.

Ocho dziewczyny pracowity dzień dzisiaj mają :-)
Djmka super że już po wszystkim :tak:

Chorowitki dużo zdrówka!
Agunia cyknęłam przepis telefonem żeby nie przepisywać :-D wypróbuję przy najbliższej okazji.

H śpi, nocka całkiem niezła, z rana ogarnęłam chałupę, oficjalnie skończyłam prasowanie hehe i moje dziecko w końcu ma pokoik :-);-) planów jako takich nie mamy ale pogoda jest całkiem ładna więc wprosiłam się dzisiaj do siostry powiedziałam że nam się nudzi i wpadamy na obiad :-p

reklama
Do góry