reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dzień dobry :-D Djmka już lecę na kawkę :-)

To pierwsza cudowna noc z jedną pobudką na mleko o 1.30 i uwaga H jeszcze śpi :-) sama się obudziłam i patrzę na niego czy wszystko ok.

Witam :-)
U mnie pobudka o 6.
Zapowiada się piękny dzień, bo już słoneczko świeci
Wczoraj też się wypogodziło i było ładnie.
Jak starsza wstanie i się ogarniemy to jedziemy do męża nad wodę. Tylko nie wiem o której to będzie, bo nocuje u niej koleżanka i pewnie siedziały długo.

Truskawkowa dobrze, że impreza udana.
Udanego świętowania dzisiejszym imprezowiczom.

Witam sie i ja z kawka. Dzis zrobilam sobie z bita smietana. Cos naszlo mnie od rana na słodko.
Moj tez o 6 pobudka a i zaraz starszy tez wstal a do przedszkola o 7.30 nie moze wstac:-)
Edysiek u mnie tez od rana slonce. Wczoraj popołudniu tez ładnie zrobiło sie i poszlismy na ten festiwal piwa. Ludzi tysiace ale ze wokol stadionu to bylo wiec miejsca bylo. W tym roku fajne atrakcje dla dzieci zrobili. Starszy wyszalal sie.
A my dzis pakowanie i jutro juz lecimy. Troche mam stracha, ale głownie o to jak chłopaki zniosa lot bo lecimy na noc i mysle ze mlody bedzie rozespany i marudny
MIKA udanej imprezy
Edysiek wam tez udanego wypoczynku.
Katjuszka pod koniec maja chyba bedzie w Krakowie to moze uda nam sie zobaczyc?

F dzisiaj zrobił pobudkę o 5:20, wzięłam go do łóżka i śpi do tej pory.

Pogoda u nas pod psem, pochmurno, zimno i pada. Dobrze, że nie wymyśliliśmy grilla na dzisiaj bo byłoby za wesoło.

Oliwia -udanego lotu, odpoczynku, dużo atrakcji i czekamy na zdjecia.

Edysiek - rownież miłego pobytu nad wodą.

Ja chyba sie nie powinnam do dziecka przyznawac bo tylko cwierka od 15 minut w nocy 3 czy 4 razy smoczek podalam bo jie mogl znaleźć i od razu zasypial. Jesli wstanie to nawet na 5 minut do nas sie go nie da wziac bo nie umie zasnac kolo mnie :baffled:
Truskawkowa fajnie ze masz z glowy, Mika, Katiuszka, ktora jeszcze robi? Pogody przede wszystkim i udanych imprez.
Oliwia dacie rade, a wakacje to zawsze czas gdy dzieciom sie wszystko przestawia.
Edysiek bawcie sie dobrze slonko juz masz to nic wiecej chyba do szczescia dzis nie potrzebne.

MIKA u mnie taka sama pogoda jak u Ciebie,ja chcę słoneczko:zawstydzona/y:

A moja nie jadła w nocy od 4dni!minus taki że jak się obudzi i wstaje w łóżeczku to żeby sie nie rozdarła biore ją do siebie i zasypiamy;-),dziś wydziwiała koło 4,chyba ją usypiałam z godzinę ale w końcu sama padła i spałyśmy do 9,30:szok:
Na śniadanie w ramach rekompensaty wygłodzenia 15h dostała jajeczniczkę z 2jaj i pół kromeczki chlebka z twarogiem:-p

Milenka to super! Teraz już z górki i pewnie bez jedzenia da radę.

U mnie słonko, ale taki zimny wiatr.

reklama
No to widzę, że coraz więcej dzieciaczków stabilizuje się pod kątem nocnego podjadania. Trzymam kciuki, aby była to już trwała zmiana.

Truskawkowa dobrze, że już jesteś po, teraz tylko wypoczywaj.

U nas pobudka dziś o 6, a teraz właśnie odstawia pierwszą drzemkę. Na śniadanie postanowiłam zaserwować mu mannę na zwykłym mleku, ale wyszła mi taka niedobra, że aż pysk wykrzywiało. Chyba muszę trochę popracować nad proporcjami. Za to po porannej wizycie w warzywniaku dostał pierwszą w życiu truskawkę i pałaszawał, aż miło.

Do góry