reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Szalejecie w kuchni widzę,udanych imprez roczkowych,MIKA,TRUSKAWKOWA,MARCIA,KATJUSZKA ale Was się uzbierało,po weekendzie będzie dużo fotek ;-)

Młoda śpi,M trawę kosi ja gotuję obiad a popołudniu pewnie lunie bo pochmurnie jest i bedziemy przed tv siedzieć.

reklama
Milenka - dziękuje ;)

Ja sałatkę z tortellini robię. Czasu brak ale wieczorem Was nadrobię. Impreza jutro wiec trochę czasu zostało. Po torta i ciasta rano.
Ciasto zamówiłam tam gdzie zamawialiśmy na wesele. Wybrałam 5 rodzajów - paskami z czego wyszła cała deka.

Ostatnia edycja:
Wszystkie świętują majówkę?U nas zimno,popadało trochę,przymulona pogoda.A moje dziecko zasnęło po 19 z butla w buzi i nie dojadła,pewnie w nocy zgłodnieje a walczymy o odstawienie nocnego mleka:baffled:

Milenko U nas było w miarę ale za to muliście. A zdjęć może i nie będzie bo np. ja nadal mam nie zgrane z aparatu :baffled:

Nic starszy męczy o węże i drabiny więc lecę grać a potem pobódka młodego bo pielucha to do rana nie wytrzyma a on kaszy niejadł to i żołącek też

Ja juz prawie po imprezie. Prawie bo jeszcze siedzimy z moimi rodzicami i bratem z bratowa. Mialam 17 osob doroslych i 9 dzieci. Bylo nawet fajnie tylko teraz mam sprzatanie;-)

Hejka:)

Edysiek na szczęście K chyba nie ucierpiał na zdrowiu. Ale w nocy przed północą tak mi się rozdarł że już myślałam że może go boli główka albo co. Na szczęście dałam butlę, zjadł i zasnął:tak:
A poza tym dziś był taki nieznośny że parę razy podniosłam głos na niego a potem oczywiście miałam wyrzuty sumienia:-( Ale tak jak Agunia pisała zęby plus niewyspanie (znów tylko jedna godzinna drzemka) dają się we znaki. Nie wiem tylko które ząbki idą bo nic nie widać a dokładnie paszczy nie da sobie zbadać:no:

Dziewczyny udanych imprez życzę i pyszności na stole:tak:

U nas pogoda taka w kratkę bo raz Słońce i duchota a raz deszcz i zimny wiatr.
Naczytałam się o waszych ogródkach i staram się codziennie jak K śpi coś tam zrobić żeby nie był ogródek taki zapuszczony:tak:

Zdrówka dla chorowitków:tak:

A i dołączam do tych które siedzą w majówkę w domu bo mąż tradycyjnie pracuje:crazy:

reklama
U mnie fajnie z rana było. Później ok. 15 zaczęło padać i męczyliśmy się w domu.
Truskawkowa spora impreza :) zapewne wesoło było :)

Do góry