reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Czytam na raty bo moje dziecię szczeka...
Agunia zmartwiłaś mnie żurawiną...
Z tym ile na komunię czy 18 to wiem że jest różnie ale ja tyle nawet na ślub od chrzestnych nie dostałam... inna sprawa, jak to ma być kurs prawa jazdy bo pół ciężko dać ;P
Idę mężowi pomóc z obiadem choć głowa mnie tak boli że mam ochotę się tylko do łóżka położyć póki mały w łóżeczku ku spaniu zmierza

reklama
Magda przez fajny kształt to ja np. Rozumiem kształt samochodu, hello kitty czy innego ustrojstwa. Akurat cena za tort, który wstawiła Viltutti wydaje się być adekwatna do wielkości. Ale 100 zł za kg mnie powala na kolana.

U mnie w mieście sporo osób robi w domach tort. Reklamują się na fb i jak widzę, jakie cuda potrafią zrobić to szczena opada.
Ja torty lubię robić, ale odkąd mam dzieci to brak czasu i często na łatwiznę idę. Tylko zdolności manualnych brak :( kiedyś mężowi zrobiłam tort w ksxtałcie piersi :)

Moje dziecko pospało1,5 godziny. W szoku jestem.

A co do tortu to aż napisałam do pani na fb: za tort w kształcie Złomka ważący 3 kg wychodzi 45 zł za kilogram. Tort cudo!

Ostatnia edycja:
K na pierwsza drzemke poszedl dopiero po 14 mezowi na rekach w czasie obiadu. Zaliczylismy juz jedna pobudke z placzem ale ululany spi dalej.

Ja do tortow jestem lewa ale u mojego meza w rodzinie ciocia piecze wysmienicie wiec jej mam zamiar zlecic to zadanie:cool2: A podoba mi sie taki tort 216.jpeg chociaz jest i druga wersja tylko musze zrobic zdjecie bo mam w gazecie.

Jak uda mi sie Milenko to wrzuce zdjecia pokoiku K na prywatnym bo kiedys 10 razy staralam sie z tableta wstawic zdjecie i nic:/

Załączniki

• 216.jpeg
    216.jpeg
    35,5 KB · Wyświetleń: 45
Dirka, mi tort będzie robiła pani taka co w domu robi, od Lublina to kawałek, bo mieszka w Woli Idzikowskiej ( to jak na Zamość się jedzie ), więc jakbyś ochoty nie straciła to mogę Ci na priva wysłać na nią namiar na fb, to zobaczysz jakie cudeńka robi.

Ale wiem, że znajomi na ślub zamawiali tort w aldiku, jagodowy i było to najpyszniejsze ciasto jakie jadłam w życiu. Nie wiem co prawda, czy ma to znaczenie w którym jakie ciasta robią, czy to jakoś ogólnie sieciowo. I pod Victorią jest cukiernia którą bardzo chwalą, ale tanio nie jest.

Zmobilizowałyście mnie tymi tortami i zamówienie już złożyliśmy, zwłaszcza, że termin mamy gorący (lany poniedziałek). Nasza babeczka bierze 75 zł za kg, chyba jeszcze do przyjęcia. A cuda robi niesamowite.
Zrujnuje mnie to bachorstwo, na 16.04 tort dla Zochy, na maj na komunię:baffled:. Że o prezentach nie wspomnę.
Nie mam pojęcia co tej Ewci kupić, zabawek sterta po siostrach. Pytania od babć i chrzestnych już się posypały. Co wasze maluchy dostaną na roczek? Może coś zgapimy;-)

No to będę musiała to przemyśleć. Ale jak już tu ktoś napisał 1 roczek jest taki wyjątkowy więc i tort musi być wyjątkowy! Ale możesz mi podać fb tej pani jak takie cuda tworzy to może się skuszę :tak:

reklama
Wyjątkowość może być z głową ;)
Magda u nas królują ubrania w prezencie. Głównie pewnie kiecki. Młoda ma full zabawek po bracie i tego nam już wystarczy.

Do góry