Witam :-)
Teraz naprawdę ciężko nadrobić ;-)
Nie chciałabym nikogo denerwować, ale moje dziecko dzisiaj obudziło się w nocy tylko 1 raz o 5, zjadła i spała do 7:30
Ja na razie myję jej ząbki tylko samo szczoteczką bez pasty, ale może już czas jakiejś poszukać, bo niedługo cała paszcza zębów. Myje chętnie, trochę podgryza. Z tym, że z wieczornym myciem po jedzeniu nie ma szans, bo ona zjada butlę dopiero na śpiąco, inaczej nie chce.
Kroczek ja w zasadzie gotuję kisiel od samego początku, daję jabłuszka ze słoika, dolewam wody i daję łyżeczkę mąki ziemniaczanej. Taki kupny też próbowała, ale wiadomo swój lepszy. Budyniu nie chciała jeść, ani kupnego ani swojego. Galaretką pluła
Właściwie to moje dziecko już chyba wszystkiego próbowało.
Wczoraj dałam jej żurawinę, pociumała i wypluła, dzisiaj spróbuję z rodzynkami.
Ryżu znowu zapomniałam kupić
Oliwia 1000 na osiemnastkę
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Jak dla mnie to lekka przesada. Ja mam w maju komunię u chrześnicy i dam dużo mniej ;-)
Madzik jak Emma po szczepionce?
Viltutti fajny ten tort. Szkoda, że starsza bezy nie jada, bo bym zrobiła. No, ale ze względu na to, że ona torty uwielbia, to nie zrobię jej na złość ;-)
W końcu przekonała się do szarlotki, bo do tej pory nie ruszyła. Ale najpierw zjadla sypaną i stwierdziła, że dobra. A wczoraj upiekłam coś pomiędzy sypaną a taką na kruchym cieście
Wielkie Żarcie - Przepis - Jabłecznik z kruszonką szybki i łatwy i też jej smakowała
Bardzo fajny i szybki przepis.
Milenka udanej imprezki :-)