reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U mnie też noc kiepska - a to nieczęsto się zdarza. Misiek "spał" tylko przy cycu, a i starsza się budziła. Może coś w powietrzu?
Edysiek - jeśli idzie o lidlową rozmiarówkę to Oliwii kupujemy 86. Czasem 92 ale to już z myślą o wiośnie. A będzie miała wtedy 2,5roku. Przed moim romansem z forum nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, że jest taka malutka. A Misiek idzie w jej ślady.
Milenka - sama bym sobie taką kupiła, szkoda że dzieci jeszcze za małe- nie będzie wymówki ;-)

reklama
Uwaga wiadomośc tylko dla mam śpiących dzieci ( mamy nocnych marków mogą dostać zawału).
Dziecię moje zasnęło ok 20:00,wstało ok 22:00, zasnęło o 23, potem mleczko ok 5 i wstaliśmy o........10:30:szok::tak:
Szybkie śniadanko i już szykujemy się do przedszkola (tatus nam rano wybył, więc całą 3 tak spaliśmy).

Melduje sie ze zyje ;ale to byla najgoesza noc w moum zyciu, bylo mi tak zimno ze az mi sie plakac chcialo, mloda co chwile sie budzila, krecila o 2 giej sie tak rozpkakala ze musialam ja na rece wziasc pozniej juz moj do niej wstawal... teraz jest lepiej ale I tak czuje sie wypluta :/ chcialam isc do tego lidla ale nie mam sily:-(

My już po szczepieniu. Kinga ma 70 cm i waży 8 kg, także powoli robi się z niej kluseczka ;-)

Milenka super ta gra, szkoda że starsza już za duża, bo bym jej pokazała. Teraz jest na etapie Harrego Pottera i zażyczyła sobie gadżety typu kalendarz itp. i pluszowego miśka 100 cm :tak:
Zuzanka moja ma bluzę z Lidla na 74 i jest na nią za duża. Ma też bluzę z 5 10 15 na 62 i jest ciągle dobra :szok:

Truskawkowa moja też zazwyczaj zasypia przed 20 i budzi się dopiero na mleko koło 1-2 i tylko czasem trzeba dać smoka. A dzisiaj to nie wiem, chyba faktycznie coś jest w powietrzu.

Niunia współczuję ciężkiej nocy, oby już tylko lepiej było.

Witam po dłuuugiej przerwie na tym wątku.
Truskawkowa WOW, Niunia współczuję i dołączam do wampirków :D ale teraz mi zasnął więc jest super :D
Zaczęłam szukać czegoś na gwiazdkę na zrzutkę dla rodzinki i na stronie fishera jest fotelik
„Ucz się i śmiej!” Edukacyjny Fotelik Malucha
Co się stało z krzesełkiem uczydełkiem? wiem że na allegro jest oczywiście drożej niż to nowe a chciałam wysokość siedziska porównać.

nie doczytam wstecz ale postaram się być na bieżąco (choć i tego nie obiecuję) uciekam póki mały śpi bo pranie trzeba ogarnąć

Właśnie dostałam paczuszkę z Hippa już trzecią z kolei, tym razem zupka koperkowa z ryżem i indykiem 6f96798395.jpg

Załączniki

• 6f96798395.jpg
    6f96798395.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 68
AULIYA to krzesełko jest następca uczydełka,a stare modele były tylko do wysprzedaży.Do mnie ten nowy nie przemawia,zdecyduję się na stara wersję z lampką:tak:

EDYSIEK jaka kluska,jak taki niejadek z niej,waży odpowiednio.

Cieszę sie że nie tylko ja jakaś świrnięta jestem i mi sie zabawki podobają,tą grę zdecydowanie kupię na pewno synuś będzie miał frajdę.W ogóle to wpadłam w szał zakupowy,jak co roku przed grudniem ale nie będę się ograniczać dawno nie miałam tyle przyjemności:-)

Niunia lacze sie z Toba w bolu, u nas Oskar czuje sie juz dobrze za to maz i ja szkoda gadac... Cale szczescie ze w domu sa dwie lazienki.

Truskawkowa, nie zamienilabys sie na dzieci tak na tydzien? Tyle by mi wystarczylo zeby sie wyspac ;)

Kobitki co mozna brac przy grypie zoladkowej przy karmieniu i w ciazy? W ogole cos mozna?

Witam :-)
U nas jakaś niespokojna noc, mała co chwilę się budziła, co prawda po podaniu smoczka się budziła, ale męczące to :baffled:

Milenka fajny zestaw :tak:
Katjuszka Tobie również udało się upolować niezłe ciuszki.

Jouluatto jeszcze nic nie wiadomo z tą córeczką ;-)

L-oka rozmiar 92 :szok: Moja nie wiem czy po roku do 92 dorośnie. My dopiero zaczynamy 74, a niektóre 68 są dobre.
Dzisiaj dowiem się jaka jest duża.

Niunia jak dzisiaj?

Ancona dobrze, że z uszkami wszystko ok.

Zuzanka jeszcze trochę i będą się razem bawić, choć pewnie zazwyczaj będą się bić ;-)

Szkoda, że koło mnie nie ma Lidla bo przypuszczam, że teściowa też by coś wnusi kupiła. No ale była w biedronce i kupiła jej pościel z kucykami Pony :tak:

Kinga dzisiaj znowu marudna i skutecznie utrudnia mi pisanie. Ciekawe czy po szczepieniu będzie lepiej czy jeszcze gorzej :baffled:

dobrze ze juz po szczepieniu. Córa to na modelke rzeczywiscie rosnioe :)

Jouluatto sucharki, gorzka herbatka i ryz na wodzie :) dwa dni i przejdzie, przepijaj coca cola.

niunia wspolczuje.

reklama
Jouluatto bardzo dobry jest kompot z suszonych jagód. Tylko muszą być suszone a nie mrożone. Ja sama suszę, ale można też kupić. Polecam, można dawać go już niemowlęto i samemu też pić.

Do góry