reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Wczoraj młodą usypiałam 2 godziny, ale jak już w końcu zasnęła to spała do 1, ale zjadła butlę i dalej poszła spać. A potem ja spać nie mogłam, bo najpierw wyła syrena w straży pożarnej (mamy ochotniczą). Potem jechały wozy na sygnale i to gdzieś niedaleko mnie się paliło.

Madzik Twoja Emma niemal taka sama jak moja Kinga :-)

Oliwia jak wrażenia chłopaków po meczu? Dzieciaki, które wyprowadzały naszą reprezentację to drużyna z wioski obok mojej :tak:

Mi też to stare krzesełko Fisher się podobało a to nowe już tak sobie.
Ja jeszcze kompletnie nie wiem co jej kupię :eek:

Po waszych wpisach już mi nie szkoda, że nie byłam w Lidlu :-p

reklama
Witam. W koncu jakas lepsza noc, bo tylko 3 pobudki! Moge powiedziec ze sie nawet wyspalam. 3,5-4 h ciaglego snu jednak robi swoje.

Ignas wlasnie pastwi sie nad balonem i probuje go ugryzc. Musze mu go zabrac bo jak peknie to bedzie wielki placz.

A mnie tez nowe krzeselko sie jakos mniej podoba.

Kurcze pogoda beznadziejna wiec pewnie nigdzie dzisiaj nie wyjdziemy.

witam z rana :)
ja lidla omijam szerokim łukiem bo może się coś spodobać a przecież mam po starszaku prawie wszystko :)
z tym starym krzesełkiem będzie ciężko bo i droższe i mało dostępne już.
Edysiek jeśli dobrze pamiętam to miałaś krzesełko do kąpieli. na co zwrócić uwagę przy kupnie? przy obecnej wierzgawicy młodego musiałam zrezygnować z wanienki i albo prysznic albo duża wanna a że w końcu usiadł to było by mi wygodniej

marcia to super :) u nas za to chyba z 10 pobudek, z czego 4 dłuzsze z krzykiem i smarowaniem zebów.

Aulyia my kapiemy juz jakies 3 miesiace w wannie. Mlody swietnie sie bawi i nie ma oporów. Polecam spróbowac - zawsze to krok do przodu. Nasz wyrósł szybko z wanienki bo mielismy taka srednia wielkosciowo i sie obijał w niej wiecej niz bawil :) My kladziemy duzy recznik i dopiero Mlodego na nim, bo duzo kopie to pietki by sobie o wanne poobijał.

Katjusza dzieki za info, ja tez szukam takiego krzeselka bo tesciowie pytali co kupic Mlodemu to moglby byc jakis prezent :) popatrze i na vtech, mam kilka ich zabawek i sa nawet fajne wiec czemu nie krzeselko

U nas pogoda tez taka na dwa razy ale nie ma przebacz - matka wariatka dziecko na spacer wyciagnie :) Mam nadzieje ze te dwojki sie w koncu przebija i juz kolejna noc bedzie lepsza bo mi sie serce kraja jak slysze ten placz zabkowy. Milej srody!

Ale produkujecie;-),u nas nocka w miarę wstała na mleczko o 4 ale wcześniej było kilka razy smoczek w dziobek.
Pogoda brzydka,pada więc siedzimy w domu,młody dzisiaj nie był w szkole bo rano miał dentystę,pytałam o szczoteczki elektryczne i dał mi ulotkę oral b za 500zł:szok:,zaproponował że oni mogą ją sprzedać za 400,promocja super:-p
Widzę że prawie wszystkie dzieciaczki będą miały krzesełko,ja już przy synu na nie chorowałam ale nie było tak dużo używek a na nowe szkoda mi kasy,teraz kupię używane,będzie na gwiazdkę bo na mikołaja ma już pchacza vtech i jak kula dojdzie:tak:,będzie głośno w domu.

ancona wczoraj dostałam na pocztę ofertę tesco z dostawą i ta piłka fishera jest po 50 parę zł,nie dziwie się że po 28 ich nie było to prawie za darmo.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
U nas odrobinę lepsza noc, ale nie na tyle żebym się nie wzdrgała przed dzisiejszym pójściem do pracy i siedzeniu tam do 2:30:baffled:. Jedyne pocieszenie to to, że jak wrócę to śpię w drugim pokoju więc liczę parę godzin nieprzerwanego snu :-)
Pokażę wam gdzie i jak Emma wczoraj postanowiła kłaść się spać:-D

IMG_20141118_210312933.jpg

Pieluchą idealnie nakryła się sama:szok: I cięła mi awanturę jak chciałam ją ruszyć:crazy:

Milenko - ja też szukam tych krzesełek używek, ale coś ciężko znaleźć. JAkoś nie chcę wydawać za dużo pieniędzy jakby miało się małej nie spodobać.
Promocja na szczoteczki super :-D. Nic tylko brać ;-). Zresztą u dentysty to zawsze wszystko jak masakrycznie drogie.

Załączniki

• IMG_20141118_210312933.jpg
    IMG_20141118_210312933.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
Do góry