marcia331
Fanka BB :)
Kurcze juz sama nie wiem co zrobic. Z kim nie rozmawiam to mi mowi zeby sie nie przejmowac tylko zostac z dziecmi a specjalizacje w taki czy inny sposob skoncze. Jak nie na rezydenturze to na etacie albo jak bedzie trzeba to pare miesiecy za darmo. Ze pol roku na tle pracy zawodowej to niewiele a dla dziecka to ogromnie duzo. Jesli chodzi o opieke to nie jest najgorzej bo teraz to juz obie babcie nie pracuje. Tesciowa powiedziala ze moze siedziec ale z jednym dzieckiem. Wiec drugi do drugiej babci albo do zlobka. Mialam jechac dzisiaj do pracy ale musze to jeszcze przemyslec i pojade jutro.
Ogolnie mam dzisiaj fatalny dzien. Przez te mysli o pracy nie moge sie z niczym obrobic. Do tego jeszcze Ignas spadl mi z lozka!!!! Polozylam go na moment i stalam obok! Ale odwrocilam sie do Tymka! Ignas w placz, Tymek w placz co brat placze. Masakra jakas. Na szczescie nic sie raczej nie stalo. Sturlal sie po prostu i spadl mozna powiedziec "na cztery lapy" bo na brzuszku wyladowal. W glowe sie chyba nawet nie uderzyl. Ale szlochal dobre pare minut. Nawet przy cycu. Teraz usypia. Musze go obserwowac.
Ogolnie mam dzisiaj fatalny dzien. Przez te mysli o pracy nie moge sie z niczym obrobic. Do tego jeszcze Ignas spadl mi z lozka!!!! Polozylam go na moment i stalam obok! Ale odwrocilam sie do Tymka! Ignas w placz, Tymek w placz co brat placze. Masakra jakas. Na szczescie nic sie raczej nie stalo. Sturlal sie po prostu i spadl mozna powiedziec "na cztery lapy" bo na brzuszku wyladowal. W glowe sie chyba nawet nie uderzyl. Ale szlochal dobre pare minut. Nawet przy cycu. Teraz usypia. Musze go obserwowac.