reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie

U nas pobudka o 4 ale
Bożeeee jakie to moje dziecko dzisiaj rozdarte. Nic tylko ręce. Nawet spacer mu w wózku jak nigdy nie pasił :/

MILENKA - u mnie było chyba z 5 położnych. Jedna tylko zajrzała gdzie trzeba i tyle. Dzieciom USG bioderek nie robią a matki po 4 miesiącach oc porodu wzywają czy sie szwy zagoiły. PARANOJA normalnie.

reklama
Madzik moj starszak mial takie cudo I powiem ci ze spisalo sie rewelacyjnie bywil sie tym z dobre dwa lata. Ja mam dola napisze pozniej gdzie trzeba. ..

Wiatjcie, ja tylko na momencik.

Witam :-)
Ale zazdroszczę Wam tego spania, moja budziła się dzisiaj 5 razy.
Dzisiaj w biegu, bo pakuję męża na wyjazd. Jutro w południe jedzie.

ja tez zazdroszcze spania :) u nas min 3 pobudki na noc, a norma to raczej 5. Ale ie bede narzekac bo jeszcze kilka dni temu dochodzilo do 6 :)

Podpisuje się pod Milenką. Dobijacie nas, biedne matki nieśpiących dzieci ;-). Na taki proceder powinien być jakiś paragraf :-D

Edysiek - my też dzisiaj pomiędzy 22:00 kiedy Emma raczyła zasnąć a 7:30 kiedy wstała na dobre zaliczyłyśmy 4 pobudki :-(

Przyszła mi kołderka i poduszka dla Emmy. Teraz czekam tylko na komplet poszeweczek. Mam nadzieję, że jej podpasuje spanie pod kołderką bo noce już coraz to chłodniejsze.

Jadę dziś kupić Emmie taką zabawkę bo grzechotki już się nudzą

VTech Baby First Steps Baby Walker:Amazon.co.uk:Baby

Czy któraś z was używała takiej zabawki/chodzika dla swojej pociechy?

moja kolezanka miala kilka takich podobnych zabawek i bardzo sobie chwalila.

My juz po chrzcinach, w domu balagan, musimy ogarnac. Moze od wtorku bede nad morzem, jeszcze zastanawiam sie i musze kase policzyc czy starczy na wyjazd - maz ma sporo pracy wiec ja z Mluchem moglibysmy wyjechac :)

Powiem Wam ze nasz syn chyba woli łózeczko turystyczne - od wczoraj uzywamy i jest o niebo lepiej ze spaniem. W swoim łózeczku nie chce spac, krzyczy i czesto sie budzi. Tu ma kratki i wszystko widzi, a w normalnym ma ochraniacze bo spaceruje w nocy po łózeczku. Takze dla mam ktorych dzieci spia slabo.. moze wypróbujcie :)

Witam wieczornie :)

Padnięta dziś jestem.. Młoda zasnęła wczoraj o 19:30, pierwsza pobudka 1:30 więc jak na nią to po prostu cud miód.. ale żeby nie było tak fajnie to od 4:30 wyspana :-( :angry: udało mi się ją ubujać na rękach przed 6 to przedrzemała jeszcze godzinkę, ale ja już nie :( Koszmar jakiś, jeszcze cały dzień marudziła, bo niewyspana... no żesz...

L-oka jak tylko masz okazję to jedź - zawsze to zmiana klimatu :) Zazdroszczę tego, że masz dużo bliżej.. moja nie znosi jazdy autem, a poza tym i tak nie wyobrażam sobie wyjazdu z takim rozdartusem...

Witam i ja

Dzien intensywny, na nudę narzekać nie mogę. Stary i Młody dzisiaj byli grzeczni :p

Jedno Wam powiem, jak mąż idzie do pracy to ja jestem w miarę zorganizowana, o konkretnej godzinie kawka, drzemki Filipa, spacery, obiad - wszystko to trzyma się kupy, a jak w weekend siedzi w domu to jakoś totalnie rozjechana jestem :D z niczym się wyrobić nie mogę ;p

Chciałam sobie kupić dzisiaj sportowe butki na spacery ale wszystko to takie bleeee, a jak już coś w miarę to nie było numeru.

Loka - nawet się nie zastanawiaj tylko śmigaj nad morze :)

Miłej i spokojnej nocki

Dzien Dobry Foremeczki:)

Loka migiem nad morze wdychać jod:) Jeszcze jak będziesz miała kogoś do pomocy to tymbardziej:)

Mika ja ogólnie jakoś tak nie mogę się zebrać:) Zawsze miałam błysk w domu a tu teraz wiadomo dziecko warzniejsze i kurcze za Chiny nie mogę się odgruzować:) Tak to jest jak robi się z przerwami:)

reklama
Hej:-)
A u mnie porządek bo wczoraj kolejna tura gości, bo jeszcze wszyscy znajomi chłopaków nie poznali więc sobota upłynęła na sprzątaniu. A że pogoda dopisała to siedzieliśmy na tarasie więc się nie nabrudziło ;-)

Do góry