reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Niunia super wiadomosc. Bardzo sie ciesze ze wracasz do domu. A jak tatus sobie wczoraj poradzil???

U mnie obaj chlopaki spia ale zaraz czas pobudki pewnie nastapi i to obu. Ale zdarzylam zrobic obiad i nawet go zjesc :-) tylko odpoczac juz nie zdarzylam. Oho starszak juz wstal, wiec uciekam.

Agmaa czekamy na wiesci.

reklama
Marcia no powiem ci ze jestem z niego dumna, poradzil sobie bardzo dobrze.ja czekam na starszaka a maluda spi. Tak sie do mnie przytulila I zasnela na calego ;-)

AGMAA - ogromne gratulacje !!

To zostałam tylko ja na zamknięcie kwietniówek.
DAGMAR otworzyła a Ja zamknę !!

Agmaa gratulacje.
Odpoczywam, corcia spokojna je I spi nawet za bardzo jej nosic nie musze:-) ja sama czuje sie nie pewnie, mimo ze lekarka powiedziala iz wszystko jest wporzadku jakis strach mam w sobie:-(

Agmaa GRATULACJE!!!

No to czekamy jeszcze na jednego maluszka i potem borykamy się już wszystkie z rzeczywistością :-D;-)...

Niunia nie dziwię Ci się, że czujesz się niepewnie, ale super że jednak udało się bez zabiegu opanować sytuację:tak:!

A u nas dziś odpadła pępowina WRESZCIE :-)!!! Wisiała mi na cieniutkiej niteczce z tydzień i myślałam że już nie odpadnie... Ale na szczęście mamy już to z głowy :tak:!

reklama
Dziękuję Kochane za miłe słowa:) Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej:) Mam Wam tyle do opowiedzenia:) Sam poród to była szybka i mega stresująca akcja:( W życiu się tak nie zestresowałam ale to dłuższa opowieść...

Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych:) Obiecuję powoli uzupełniać wpisy na watku dzieciaczkow:)

Poki co Kubus jest bardzo absorbujacy. Ciagle tylko na cycu wisi, musi tez byc dokarmiany a po mm ma jakies bole brzuszka i zastanawiam sie nad zmiana mleka, chociaz polozna odradza. obecnie uzywamy Enfemil .

Niunia ciesze sie ze nie bylo potrzeby zabiegu:)

Mika trzymam kciuki za Ciebie :)

Tymczasem to zmykam bo padam na pyszczek:)

Do góry