reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam dlugo sie nie udzielalam no ale teraz konkretnie od prawie 2 h jestem szczesliwa mamusia Maksia. Poszlo mega szybko moze 2h madziolina_p do szpitala jechalam ze skurczami co 5 min takze ja bym chyba ruszyla i tez byly znosne. Pozdrawiam was goraco,zaraz nas przenosza na oddzial...

Tez wlasnie mialam raz co 5 raz co 7 tyrknelam do poloznej kazala mi isc pod cieply prysznic na 15min i jechac. Czulsm parcie na szyjke,i delikatny bol promieniujacy w uda i kzyze

Adela wielkie gratulacje!!!! Szybciutko poszlo. Oj jak ja bym chciala taka szybka akcje a nie te moje beznadziejne meczace skurcze!!!!

Madziolina fajnie ze cos sie u Ciebie dzieje. Mam nadzieje ze sie wlasnie rozkreca a nie przechodzi.

Sandra przynajmniej sie uspokoilas. Jeszcze masz troche czasu.

Niunia oj ja to bym Ci dala jakas specjalna nagrode.

Mnie kilka razy skurcze przebudzily. Ale teraz spokoj. Nie spie bo Tymek cos gadal. No i zrobilam najgorsze co moglam czyli weszlam na forum. Teraz pewnie nici ze spania. Ale trudno, to uzaleznienie. Jak juz i tak nie spie to mogloby sie rozkrecac ale pewnie nie ma szans. No coz jeszcze 4 dni do wielkiej soboty :-)

Ja tez nie spie. Od 2-g iej sie mecze I cos nie przechodzi . Normalnie pewnie juz bym byla w szpitalu ale teraz mysle ze jednak sa za slable :/ eh

Adela - gratulacje :-)
Madziolina - jak u Ciebie?
Mnie Młoda obudziła o 5 i jak się kładłam to miałam kilka skurczy, newet regularnie, a potem zasnęłam ;-) teraz tylko czuję lekkie napięcie. Kurcze, podoba mi się dzisiejsza data, ale znając życie jeszcze się nic nie rozkręci ;-)
Marcia, Niunia - obydwie powinnyście dostać nagrodę za tak długie męczenie się.

Auliya, Adela gratulacje!!!
Madziolina powodzenia :-)

U nas nocka w miarę dobra, mały ssak zasnął porządnie koło 1 i dał mi pospać do 6, więc nawet się wyspałam.
Teraz oczywiście ciągnie cyca :-) potrafi mocno ciągnąć i już mnie trochę bolą, ale najgorzej mnie boli obkurczanie macicy :baffled:

Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące, żebyście już nie musiały długo czekać na maluszki :tak:

reklama
Adela, wielkie gratulacje!!!!

Madziolina kciukasy zaciśnięte!!!
Mi dziś smutno, końcówka zawsze jest kiepska emocjonalnie, ale teraz to koszmar. Właśnie mój małż wymyślił na święta jajka faszerowane, kurcze nigdy nie robiłam, nastrój do bani a on mi listę rzeczy do zrobienia przedstawia... Aż sie poryczałam. W domu syf, torba nie jest spakowane, Piąty się zsikał do naszego łóżka a on wymyśla kurde potrawy i idzie do pracy na 12godzin... Buuuuu.....
A w dodatku Wy tu rodzicie jedna po drugiej, buuuuu.....

Do góry