reklama
Witam się i ja
Doczytałam cały wątek ale na szybko, więc nie zapamiętałam nicków Kobietek, które urodziły - wszystkim ogromnie gratuluję Maluszków!! A oczekującym życzę szybciutkiego rozwiązania!
U nas dobrze, malutka je jak opętana, niestety tak jak braciszek ma krótkie wędzidełko, więc staram się jak najszybciej załatwić laryngologa. Ale ważne, że umie się zassać, bo u synka i z tym były problemy. Ja się czuję dużo lepiej niż po porodzie nr 1, tylko okurczanie macicy bardziej boli
Marcia, czy mogłabyś wrzucić przepis na muffinki? Ostatnio zaczęłam z nimi przygodę i nie trafiłam jeszcze na jakiś powalający przepis, a tak bym zjadła jak już będziemy w domku ;-) Z góry dziękuję!
Doczytałam cały wątek ale na szybko, więc nie zapamiętałam nicków Kobietek, które urodziły - wszystkim ogromnie gratuluję Maluszków!! A oczekującym życzę szybciutkiego rozwiązania!
U nas dobrze, malutka je jak opętana, niestety tak jak braciszek ma krótkie wędzidełko, więc staram się jak najszybciej załatwić laryngologa. Ale ważne, że umie się zassać, bo u synka i z tym były problemy. Ja się czuję dużo lepiej niż po porodzie nr 1, tylko okurczanie macicy bardziej boli
Marcia, czy mogłabyś wrzucić przepis na muffinki? Ostatnio zaczęłam z nimi przygodę i nie trafiłam jeszcze na jakiś powalający przepis, a tak bym zjadła jak już będziemy w domku ;-) Z góry dziękuję!
marcia331
Fanka BB :)
Wlasnie mi czop sluzowy wyszedl a wlasciwie nie sluzowy tylko krwisty. Od wczorajszego badania delikatnie plamilam ale to taki normalny sluz podbarwiony byl. Wieczorem na papierze znajdywalam pojedyncze gluty z krwia, a przed chwila bylam w toalecie i polecialo tak konkretnie. Coraz blizej, coraz blizej..... tylko kto wie czy to dzien czy tydzien..... w koncu niunia bez czopa juz dlugo chodzi.... no ale ciesze sie ze cokolwiek sie rusza.
haha no ja to wogole dlugo chodze haha,jak sobie pomysle jak tu dziewczyna szybko idzie,skurcze co 10 min,skurcze co 5 min i za dwie godziny na porodowce,a ja jakas wybrakowana skurcze co 3 minuty i dalej w domuteeeeeee a moze oni mnie przy pierwszym porodzie tam cos zaszyli heh....ja dalej siedze jakiego ja mam leniaaaaaaaaaaaa buuuuuuuu
sandra910107
Fanka BB :)
Witam się po ciężkiej nocy po tym wszystkim nie mogłam spać więc pewnie emocje wtedy opadały. Przygotowałam się że mała będzię już z nami a tu nic psikus taki Mogłabym się założyć o tysiaka że to były wody . Ale dwa razy łzy mi napłyneły do oczu jak wchodziłam do gabinetu i jak na usg szłam , momentalnie wszystko wróciło z zeszłego roku poczułam taką pustkę i ten sam ból .
Wszystkim nowym mamą serdecznie Gratulację i tym oczekującym trzymam kciuki za szybki poród.
Ja mam dzisiaj lenia jak nic nawet świąt mi się nie chce a u was jak tam z nastrojem świątecznym ?
Wszystkim nowym mamą serdecznie Gratulację i tym oczekującym trzymam kciuki za szybki poród.
Ja mam dzisiaj lenia jak nic nawet świąt mi się nie chce a u was jak tam z nastrojem świątecznym ?
Kurczę.. właśnie wyczułam u siebie guzek pod lewą pachą.. myślałam, że w nocy się uderzyłam bo mnie od rana boli ale okazało się, że coś tam jest.. Nie wiem czy to coś poważnego, pewnie nie ma co panikować ale mój rodzinny dzisiaj mnie nie przyjmie już bo brak numerków więc jutro chyba pójdę zapytać co się dzieję... ooo i takie buty
reklama
Kurczę.. właśnie wyczułam u siebie guzek pod lewą pachą.. myślałam, że w nocy się uderzyłam bo mnie od rana boli ale okazało się, że coś tam jest.. Nie wiem czy to coś poważnego, pewnie nie ma co panikować ale mój rodzinny dzisiaj mnie nie przyjmie już bo brak numerków więc jutro chyba pójdę zapytać co się dzieję... ooo i takie buty
Ja też tak miałam przed ciążą , troche się przestraszyłam. Okazało się, że to tylko zatkany kanalik potny. Miałam to rozmasowywać, troche bolało ale na szczęście okazało sie nic groźnego. Idź sprawdź dla Twojego spokoju bo nerwy nie są Ci teraz potrzebne
Może gruczoł mlekowy Ci sie przytkał ?
Ostatnia edycja: