reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Magda, Truskawkowa ogromne Gratulacje! !!
Sandra trzymam kciuki oby wszystko "gładko" poszło!
Niunia bo dzidzuś weźmie Cię z zaskoczenia i nim się obejrzysz będziesz tulić dzieciątko :)
Marcia trzymam kciuki niech Twój dzidziuś też się w końcu zdecyduje i szybciutko wyskakuje z brzuszka :).

Ja już lepiej baby blusa chyba mam za sobą... :) w końcu potrafię się cieszyć i nie płaczę 24h. Powoli zaczynam normalnie funkcjonować.
Hubert się najada, zmienia się z dnia na dzień i jest moim oczkiem w głowie. Brakuje mi tylko ładnej pogody żebyśmy w końcu mogli na spacerki wychodzić.

reklama
Niunia odmeldowuje sie :-) skurcze zaczely mi przechodzic wiec zrobilam druga porcje mufinek (bo przedpoludniowa zniknela w mig i nawet maz by nie sprobowal) a potem pojechalismy z mlodym na spacer na obrzeza miasta. Ale dlugo nie bylismy bo zimno sie zrobilo. Az mnie to bawi ze my tak obie jednakowo te koncowki przechodzimy. I pewnie na swieta nam wyskocza wielkanocne zajaczki.

Auliya gratulacje!!!!!!!

uffff dobrze ze jednak jeszcze jestes:-D:-D:-D mi to sie tak mocno wydaje ze w wielka sobote na prodowce wyladujemy:baffled:

no wlasnie kto zostal???? ja juz sie zgubilam od wczoraj do dzisiaj:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane , jestem w domu , po wykonaniu badań i ktg na którym byłam 1,5 godziny , lekarz stwierdził że badanie na ph nie wskazuje żebyły by to wody na usg wody pełne 17 tak mi powiedziała skurczy i rozwarcia brak .
Po ogólnym stwierdzeniu powiedział że mała mi tak nadusiła na pęcherz że popuściłam na całego. No nic lecę coś zjeść , wiem przynajmniej jak wygląda sala porodowa no i miałam pierwsze ktg.
Na drobię was jutro i dziękuje wszystkim wam za kciukasy buziakii do usłyszenia :*

Do góry