reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Nina Gratulacje !!!!!!!! Bardzo się cieszę, że masz córeczkę już przy sobie :-) a waga przyznam imponująca Tym bardziej życzę szybkiej regeneracji żebyś mogła się ją w pełni cieszyć :-)

Mi dzisiaj pierwszy raz śnił się mój Bobasek tylko okazało się, że zamiast Szymusia urodziła się Hania :-D Nie wiem skąd to imię ale pamiętam jak zapisywałam na kartce bo nikt nie powiedział mi jakie miała wymiary ale pamiętam, że było dużżżaaa i wyglądała jakby miała już z 5 miesięcy... ahhh te sny :-D

No to sie pomalu worek rozwiazuje! Trzeba urodzic max do srody i to pewnie rana, zeby wyjsc na swieta! Ojej, oby, bo ja nie chce po swietach, termin mam na jutro wg usg, a moja lekarka ma w karcie 17.04, nie wiem czemu hehe

reklama
Nina gratulacje!!!! Ale sie wymeczylas!!! A waga coreczki imponujaca. Wracaj szybko do sil.

Edysiek to czekamy na Ciebie. I na Ciebie Niunia tez :-)

U mnie ciezki dzien. Tymek nie poszedl spac w poludnie wiec jest marudny chociaz jeszcze nie jest tak zle jak ostatnio. A mnie brzuch boli i skurcze lapia. Tylko jeszcze nie wiem czy regularne czy nie bo nie mam czasu zwracac uwage. Eh pewnie znowu pomeczy do wieczora i przejdzie.

Do góry