reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

madziolina a Ty miałaś już KTG robione?? Ja mam wyznaczone dopiero na termin porodu czyli na piątek a z tego co widzę, to dziewczyny dużo wcześniej je mają..

reklama
Agmaa na KTG sama sobie chodze bez specjalnego zlecenia od lekarza:) Dla własnej pewności . Mam zamiar jeszcze ze dwa razy sobie podreptać na to badanko:)

Odmówić Ci nie mogą tym bardziej jeśli powiesz że niepokoisz się np nieczestymi ruchami.

Mnie brzuch dalej boli na dole ale skurczy nie mam, tylko brzuch mi twardnieje co jakiś czas. Żadnego czopa nie widać. Jak te skurcze mają wyglądać ? Do czego je można porównać? Buuuu

EDYSIEK - powodzenia !!

MARCIA- gratulacje przyznania kredytu !!

ARAKI - trzymam kciuki !!

NIUNIA - odzywaj się w miarę możliwości.

KROCZEK - mam nadzieje, że dzień Buczka tylko dzisiaj :)

MADZIOLINA - a Ty jak się czujesz ?

JOTEMKA - myślisz, że będziesz mieć wywołanie ?

LIZZY - już niedługo. Ostatni dzwonek :)

Hej dziewczyny może zabrzmi to dziwnie z mojej strony a raczej ze strony matki ale mam już dość chciałabym być już po . Dzisiaj w południe myślałam że się rozkręca , a tu nic , normalnie wkurzyć się można :wściekła/y::wściekła/y:
Jestem zmęczona chyba tym czekaniem pikneło 38 tyg więc jak dla mnie to już mogła się trochę ruszyć
Wiem , wiem marudzę ale sama ze sobą nie wytrzymuję już
Mam na dzieję że u was lepiej i że wam się w końcu ruszy na dobre :) Trzymam kciuki za was :) :tak:

Loka - gratulacje !!

Sandra - mam to samo, ciężko wytrzymać z samym sobą. Mam nadzieję, że się nam akcje rozkręcą i mam gdzieś czy to w święta czy nie :D

No to mamy po-weekendowy wysyp Maluszków. Ale super, aż mi sie humor poprawił.
ARAKI - trzymam kciuki !!!

Która następna po ARAKI ??

reklama
Do góry