reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Agmaa na KTG sama sobie chodze bez specjalnego zlecenia od lekarza Dla własnej pewności . Mam zamiar jeszcze ze dwa razy sobie podreptać na to badanko
Odmówić Ci nie mogą tym bardziej jeśli powiesz że niepokoisz się np nieczestymi ruchami.
Odmówić Ci nie mogą tym bardziej jeśli powiesz że niepokoisz się np nieczestymi ruchami.
madziolina_p
Fanka BB :)
U mnie w przychodni, a chodze na nfz to robia od 38 tyg ktg, bylam juz 2 razy i jak sie nic nie ruszy to jutro ide ostatni raz, a potem juz w szpitalu bee robic
Mnie brzuch dalej boli na dole ale skurczy nie mam, tylko brzuch mi twardnieje co jakiś czas. Żadnego czopa nie widać. Jak te skurcze mają wyglądać ? Do czego je można porównać? Buuuu
EDYSIEK - powodzenia !!
MARCIA- gratulacje przyznania kredytu !!
ARAKI - trzymam kciuki !!
NIUNIA - odzywaj się w miarę możliwości.
KROCZEK - mam nadzieje, że dzień Buczka tylko dzisiaj
MADZIOLINA - a Ty jak się czujesz ?
JOTEMKA - myślisz, że będziesz mieć wywołanie ?
LIZZY - już niedługo. Ostatni dzwonek
EDYSIEK - powodzenia !!
MARCIA- gratulacje przyznania kredytu !!
ARAKI - trzymam kciuki !!
NIUNIA - odzywaj się w miarę możliwości.
KROCZEK - mam nadzieje, że dzień Buczka tylko dzisiaj
MADZIOLINA - a Ty jak się czujesz ?
JOTEMKA - myślisz, że będziesz mieć wywołanie ?
LIZZY - już niedługo. Ostatni dzwonek
sandra910107
Hej dziewczyny może zabrzmi to dziwnie z mojej strony a raczej ze strony matki ale mam już dość chciałabym być już po . Dzisiaj w południe myślałam że się rozkręca , a tu nic , normalnie wkurzyć się można
Jestem zmęczona chyba tym czekaniem pikneło 38 tyg więc jak dla mnie to już mogła się trochę ruszyć
Wiem , wiem marudzę ale sama ze sobą nie wytrzymuję już
Mam na dzieję że u was lepiej i że wam się w końcu ruszy na dobre Trzymam kciuki za was
Jestem zmęczona chyba tym czekaniem pikneło 38 tyg więc jak dla mnie to już mogła się trochę ruszyć
Wiem , wiem marudzę ale sama ze sobą nie wytrzymuję już
Mam na dzieję że u was lepiej i że wam się w końcu ruszy na dobre Trzymam kciuki za was
natalia_eg
Loka ogromne gratulacje !!! Cieszę się bardzo, że już po wszystkim i Mikołaj jest przy Tobie ))
reklama