reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Nina Gratulacje !!!!!!!! Bardzo się cieszę, że masz córeczkę już przy sobie :-) a waga przyznam imponująca Tym bardziej życzę szybkiej regeneracji żebyś mogła się ją w pełni cieszyć :-)

Mi dzisiaj pierwszy raz śnił się mój Bobasek tylko okazało się, że zamiast Szymusia urodziła się Hania :-D Nie wiem skąd to imię ale pamiętam jak zapisywałam na kartce bo nikt nie powiedział mi jakie miała wymiary ale pamiętam, że było dużżżaaa i wyglądała jakby miała już z 5 miesięcy... ahhh te sny :-D

No to sie pomalu worek rozwiazuje! Trzeba urodzic max do srody i to pewnie rana, zeby wyjsc na swieta! Ojej, oby, bo ja nie chce po swietach, termin mam na jutro wg usg, a moja lekarka ma w karcie 17.04, nie wiem czemu hehe

reklama
Nina gratulacje!!!! Ale sie wymeczylas!!! A waga coreczki imponujaca. Wracaj szybko do sil.

Edysiek to czekamy na Ciebie. I na Ciebie Niunia tez :-)

U mnie ciezki dzien. Tymek nie poszedl spac w poludnie wiec jest marudny chociaz jeszcze nie jest tak zle jak ostatnio. A mnie brzuch boli i skurcze lapia. Tylko jeszcze nie wiem czy regularne czy nie bo nie mam czasu zwracac uwage. Eh pewnie znowu pomeczy do wieczora i przejdzie.

Do góry