reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Biedna ta nasza niunia :-(! Tyle się męczy że szok!!! Mam nadzieję, że w końcu lekarze jej jakoś pomogą i będzie miała niedługo swoje maleństwo przy sobie.
Za Jouluatto i Magdę Ciosek mocno trzymam kciuki, oby szybko i ładnie poszło :-)!

reklama
ja tu sobie spokojnie wstałam o 7, zjadłam śniadanko, poodkurzałam, pomyłam podłogi, zrobiłam kawke i myślę sobie " a wejde na forum, ale pewnie cisza tam grobowa" i co widzę:szok::szok::szok::szok: O ja cie, ale dziewczyny sie rozszalały;-)
A Niuni to chyba juz cc powinni zrobić-niech sie nie męczy bidulka, bo ona psychicznie już na bank wysiada:confused2:

To udanej soboty życzę-ja juz mam wolne-posprzątane, obiadek od wczoraj:-D

Jouluatto, Magda - wspaniale!!!! Kibicuję Wam laseczki. Bardzo!!!
Niunia - tak mi przykro.... Jestem wściekła na lekarzy, w Polsce w takiej sytuacji podają już oxy żeby kobieta się nie wykończyła.... Przecież ma już jakies rozwarcie, męczy ją od tygodnia. No rzesz orzeszku!!!!! Jaka jestem wkurzona. Tak bardzo mi szkoda Niuni....
A ja wczoraj podziałałam: okna umyłam, pościele poprałam (w sensie kołdry), w sypialni błysk ;-) Komoda się wietrzyła prawie dwa tygodnie i nadal śmierdzi :-( No nic włożyłam tam ciuchy Bąbla, bo przecież porozkładane wszędzie się kurzą...
Ruszam do działania. Tak mi dzisiaj ciśnienie skoczyło po wątku szpitalnym, ze szok
Kate78 - gratulacje!!!

Dzień dobry.

Pięknie - porodowo się weekend zaczął :D

Niunia trzymam kciuki && już niedługo Ci zostało do zobaczenia maluszka a może już widziałaś :)

Kate78 - gratulacje !!

Jouluatto, Madzia Ciosek - życzę szybko i bezboleśnie i też kciuki trzymam &&

SANDRA - ja ciuchy na wyjście przygotuje mężowi do przywiezienia w dniu wyjścia.

Ciekawe, która następna ??

Ja, ja chcę być nastepna! Ale pewnie się nie uda :-[:-(

Kochana, zapraszam!!!! Ja mam czas, dziś właśnie zdałam sobie sprawę, ze święta za dwa tygodnie, a ja nie mam koncepcji na nic. Za tydzień Niedziela Palmowa, a my mamy zwyczaj gromadnego- ze znajomymi - jej spędzania. I kurcze zupełnie zignorowałam zwyczaj, który już ma jakieś 14 lat!!!!! Dlatego ruszam do dzieła! Czas pomyśleć o tym co teraz!!!!

A żebyś wiedziała, że bym przyjechała! Chociaż i tak mam wrażenie, że na mnie nic nie działa, ale co tam przynajmniej Tobie bym pomogła :-D... Tylko, że jak już wczoraj pisałam dziś śmigamy do Ożarowa odwiedzić znajomych i ich malutką, może jak zobaczę noworodka to jakiś instynkt mi się załaczy i coś się ruszy:-D;-)... A jak nie, to ogłaszam bunt i mam młodego w nosie! Niech sobie robi co chce, a jak za duży urośnie i będzie problem z wyjściem, to sam sobie będzie winien!:p

wow, dziewczyny ale szalejecie :)

Niunia rzeczywsicie sie meczysz Biedna Ty. Ehh.. w Polsce tak niestety sie dziala.. jakos nielogicznie. Trzymam kciuki zeby juz szybko poszlo. Trzymaj sie Kochana.

Kate gratulacje!

Jouluatto i Magda Ciosek - no to czekamy na dzieciaczki :) trzymam kciuki i zycze szybkich i łatwych porodów!

Jotemko ty to jak nie zwolnisz tempa to bedziesz nastepna :-)

No to dzisiaj dwie warszawianki rodza :) super.. Magda rezerwujesz natsepny wolny termin rozumiem :) Ja moge byc po Tobie o ile nikomu jeszcze sie tak nie spieszy :)

A my dzisiaj do tesciów jedziemy na dzxiałke - 200 km na grilla :-D wiem ze szalony troche pomysl ale jest piekne sloneczko i ja w domu nie usiedze. A po drodze zgarniamy jeszcze moich rodziców i cala paczka bedziemy dzisiaj otwierac sezon grillowy :) Mam nadzieje ze nie bede rodzic, zadnych symptomow nie mam, wczoraj KTG spokojnie wyszlo wiec czuje ze to nie dzisiaj jeszcze :) Odezwe sie wieczorkiem albo jutro. Miłego weekendu!

reklama
O kurcze ale sie zadzialo!! Myslalam ze niunia juz bedzie po :-( biedna sie wymeczy :-(

A to niespodzianka ze kolejne dziewczyny rodza :-) kroczek bedzie miala duzo roboty po weekendzie.

U nas mialo byc ladnie a jest pochmurno i zimno!!! Dziecko mi juz od 8 wrzeszczalo ze chce na dwor. Lata teraz za tata podlewajacym drzewka. Przyjechal facet od kopania i stwierdzil ze musimy jeszcze poczekac. Eh tylko ze w przyszlym tygodniu deszcz zapowiadaja i znowu bedzie d... w zyciu tej budowy nie zaczniemy.

Skoro pogoda brzydka i nic z robota nie ruszymy to ja chetna w kolejke :-) 38 tydzien skonczony wiec moge rodzic :-)

Do góry