reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kate78 gratulacje!!!
Jouluatto, Magda Ciosek trzymam kciuki, a może już jesteście po?
Niunia dla Ciebie ogromne wsparcie, mam nadzieję, że w końcu jest jakaś decyzja.

A jednak udało mi się zasnąć i nawet się wyspałam. Tyle, że u nas pogoda też paskudna, zimnooo:angry:
Coś mam nerwa od wczoraj.

Co do przepuszczania w kolejkach to wczoraj u lekarza od wejścia krzyczałam, że wchodzę bez kolejki. A lekarz spóźnił się ponad godzinę i ludzi było sporo.
Zaświadczenie o astmie mam. Ale nie wiem jak będzie z lekami i karmieniem, bo niby tylko jedne można brać, ale to i tak w szpitalu będę chciała się dowiedzieć dokładnie. A jak się nie da, to będę musiała zrezygnować z karmienia, jakoś tego sobie nie wyobrażam. :no:

Dla zainteresowanych - w Carrefourze są tanie pampersy (białe i zielone) po 41,99 czyli prawie 10 taniej.

reklama
Grrr posta mi wcielo...

Jotemko teraz pewnie maluch wyhamuje jakos mam takie przeczucie. Ale to dopiero 38tc:happy:

Ja tylko bym chciala zeby chlopcom rajd majowy wypalil bo wszystko pod nad jest ustawione- miejsce blizej ZG niż Łodzi w ostatniej chwili mozemy podjac decyzje na szczescie :-D
No i jesli mama zalatwi urlop na 2.5 to na pewno jada !

U mnie to z terminem jest tak, ze mam w Poniedziałek WIelkanocny a w środę po świetach mój pierworodny wyjeżdża na tzw zielona szkołę i muszę dziecko spakować i dopilnować.... No i on bardzo by chciał być w domu kiedy brat bedzie sie rodził, bo jego marzenie, to wejść na oddział położniczy i zobaczyć malucha jeszcze w szpitalu. A będzie jak będzie....

Hejka. Dzieki ogromne za wsparcie. Narazie daje rade mam chwile zalamania ale wiem ze urodzic musze, mimo ze im dluzej to trwa tym bardziej sie boje:O
Ktoras pytala gdzie mieszkam- irlandia. A spac mi sie zachcialo .
Agutka dzieki za wpisy. Ide pochodzic:p

o mamuśki ale się rozkręciłyście
ja tu wchodzę żeby sie na mojego chłopa pożalić a tu szok że zapomniałam co chcialam napisać

więc najważniejsze:
Kate78 gratulacje!!!
Jouluatto, Magda Ciosek powodzenia czekamy na wiadomości
Niunia oby już coś zadecydowali chyba CC by byla najlepsza bo ileż można

Ale ruszyła lawina porodów,super.

Kate gratuluję.
niunia masakra,ile bedziesz jeszcze się męczyć,a my narzekamy na polską służbę zdrowia:no:,oby już szybko poszło.

JOULUATTO,MAGDA powodzenia,żeby poszło szybko i sprawnie.

JOTEMKA mój synuś chciał bardzo siostrę zobaczyć w szpitalu,ale rygor okropny do 14lat nie wpuszczają na oddział:wściekła/y:,ja wyszłam z małą na izbę przyjęć ale to na 10minut,bo ludzi przechodzących masa i przeciągi.

JOTEMKA mój synuś chciał bardzo siostrę zobaczyć w szpitalu,ale rygor okropny do 14lat nie wpuszczają na oddział:wściekła/y:,ja wyszłam z małą na izbę przyjęć ale to na 10minut,bo ludzi przechodzących masa i przeciągi.
U nas można po skończeniu 7 roku życia. W tym momencie załapuje się 3 dzieci na wizytę w szpitalu :-)

Hejka. Dzieki ogromne za wsparcie. Narazie daje rade mam chwile zalamania ale wiem ze urodzic musze, mimo ze im dluzej to trwa tym bardziej sie boje:O
Ktoras pytala gdzie mieszkam- irlandia. A spac mi sie zachcialo .
Agutka dzieki za wpisy. Ide pochodzic:p

Niunia, jesteśmy z Tobą, pochodź, pochodź niech się mega rozkręci!!!!

Hej dziewczyny :):)

Zaczęło się robić gorąco widzę :-)

Superrr dziewczyny trzymam za Was gorąco kciuki !!!!!

Ja to jak na razie tylko spuchłam i wyglądam jakby miała ciąg albo dopadłaby mnie alergia :-D

Kate GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niunia Trzymam za Ciebie mocno kciuki !!!!!!!!

reklama
A ja będę ta grzeczna dzisiaj i przepuszczę w kolejce wszystkie-a co ja mam czas:-D

U nas nie pada, za to zimno-ale mój synuś w nosie ma chłód(no i katar) i poszedł na podwórko.......:confused2::confused2:

Dziewczyny trzymam kciuki za szybkie porody, a Niuni to życzę juz cc niech się nie męczy.

Do góry