Acana- gratuluje i pierwsza w tak piekna date urodzilas! no superasnie!
Edysiek- a widzisz u mnie wczoraj bylo pochmurno, a dzis piekne slonce, przyszlo od Ciebie, hehe
marcia331- ja juz dzis zaliczylam McD... tez czasem lubie sobie zjesc niezdrowo!
Agmaa- mnie tez juz przepuszczaja, a nie w sumie to nie ludzie mnie przepuszczaja, tylko jak jestem w carrefurze to podchodzi pracownik i zaprasza do wolnej jasy, dowiedzialam sie, ze taka wprowadzili polityke, ale w zwyklej kolejce- nigdy... no raz jedna Pani :-)
Jeszcze do 24:00 troche czasu wiec jeszcze moge urodzic, ale pewnie tak sie nie stanie, wiec 14.04 mnie czeka! hehe
Ja juz dzis bylam w CH i polazilam, zakupy zrobilam, ale pomyslalam sobie co ja bym zrobila jakby mi wody odeszly? i sie troche przestraszylam, bo maz w pracy, ja mam 3 przystanki do domu- niby nie duzo, ale z lecacymi wodami to tak kiepsko... ale na szczescie wrocilam do domu bez akcji porodowej
Dzis jeszcze troche uprzatne, pranie wlaczylam, wiec powiesze i wieczorkiem przychodza do nas znajomi i przyszla chrzesna kupila wanienke, ma przywiezc i kupila podobno 80 cm i ja chcialam dokupic stelaz i wszedzie znajduje na duze wanienki- ok 100cm, nie w sklepach, tylko na tablica.pl itp. moze cos znajde jeszcze :-)
buziaczki i wysylam fluidki, aby te ktore bardzo chca juz urodzic rodziiiiillllllyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!