reklama
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
A ja nie cierpie mleka, no nie cierpię bleeeeeeeeee
Ale pije bo jako jedyne mi pomaga....
Ale pije bo jako jedyne mi pomaga....
Truskawkowa lekarz nie widzi przeciwwskazań do sn, więc mogę podchodzić. W sumie miałam z nim to omówić dokładnie jutro.
Zuzanka u mnie poród z synem zakończył się cc, bo nie było postępu i Młody nie mógł się w kanał wstawić.
Nie wiem, jakie podejście będą mieli do mnie teraz w szpitalu. Chciałabym spróbować sn, a jak wyjdzie to wyjdzie. Nie chciałabym, żeby znowu mąż się rozczarował. Przy poprzednim porodzie był ze mną od początku, a skończyło się cc. Siła wyższa zdecyduje, co będzie.
Zuzanka u mnie poród z synem zakończył się cc, bo nie było postępu i Młody nie mógł się w kanał wstawić.
Nie wiem, jakie podejście będą mieli do mnie teraz w szpitalu. Chciałabym spróbować sn, a jak wyjdzie to wyjdzie. Nie chciałabym, żeby znowu mąż się rozczarował. Przy poprzednim porodzie był ze mną od początku, a skończyło się cc. Siła wyższa zdecyduje, co będzie.
Ostatnia edycja:
Truskawkowa lekarz nie widzi przeciwwskazań do sn, więc mogę podchodzić. W sumie miałam z nim to omówić dokładnie jutro.
Czyli miałaś cc dokładnie z tego samego powodu co ja. Ale u Ciebie minęło chyba więcej czasu od porodu, więc może faktycznie pozwolą Ci spróbować :-)
agata1991
Witam witam
Nadal w dwupaku Wywołuje i wywołuje i z mężem i bez męża - schody, sprzątanie, męczenie sutków i nic nie pomaga. No cóż zrobić. A Wy nadal w dwupakach?
Nadal w dwupaku Wywołuje i wywołuje i z mężem i bez męża - schody, sprzątanie, męczenie sutków i nic nie pomaga. No cóż zrobić. A Wy nadal w dwupakach?
marcia331
Witam wieczornie. Kiepsko sie jakos czuje. Dwa razy mnie dzisiaj przeczyscilo i mam jakas rewolucje w jelitach. Burczenie, przelewanie itp. Normalnie cala orkiestra odglosow odchodzacych z mojego brzucha. Masakra. No.i.do tego zgaga :-( i nieregularne skurcze... i mlody rozpychajacy sie tak ze mi zaraz bokiem wyjdzie. Ogolnie czyje sie do d... i ide spac. Do jutra dziewczynki.
Ja nie mam biegunki ale, że tak powiem - toalete odwiedzam ok 3-5 razy dziennie i to nie na siusiu juz tak mam chyba z 3 dzien. Co do zgagi nie pomoge - nie lubie mleka, a zgage mialam chyba raz w ciazy i to nie jestem pewna czy to zgaga bo nigdy wczensiej nie mialam.
A Maluszek sie wierci i kopie i juz czuje ze miejsca coraz mniej ma w brzuchu. No ale juz sie ciesze bo koncze 37 tydzien
A Maluszek sie wierci i kopie i juz czuje ze miejsca coraz mniej ma w brzuchu. No ale juz sie ciesze bo koncze 37 tydzien
reklama
A z tym mlekiem to nie jest tak, że pomaga chwilowo a potem zgaga wraca ze zdwojoną siłą? Bo z takimi informacjami się spotkałam i dlatego z mlekiem uważam, zamiast niego wolę migdały. Ale akurat mi się skończyły
Migdały niestety muszą poczekać, aż zęby przestaną boleć. I faktycznie na "normalną" zgagę mleko mi jakoś specjalnie nie pomagało. Ale na tą ciążową pomaga ;-)
Zresztą w ciąży wiele rzeczy może inaczej działać. Ja mam kanalowo leczonego zęba, który teraz mnie boli za kazdym razem jak jem czekoladę (albo inne słodkości). Zero logiki. Ale sam dentysta powiedział, że to się sprawdzi jeśli nie minie po porodzie.