reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ale tu spokojnie. Zupełnie nie w naszym stylu ;-)

Robiłam CRP i GBS w tym tygodniu i oba mi wyszły ujemne. Jak widać ilu lekarzy tyle podejść.

Jejku, jaki spokój ostatnio tu panuje :szok::tak:... Normalnie w weekendy nie mogłam Was nigdy nadrobić, a tu po całym dniu siadam pewna że mam mnóstwo stron do nadrobienia i co? I tylko 2 strony i jeden post na trzeciej ;-)... Jak się rozpakujemy wszystkie to to raz na tydzień jak któraś zajrzy to nadrobi bez problemu :-)...
U mnie kolejny baaardzo aktywny dzień, a jednak oznak porodu nie widzę:dry:... Chyba zamiast nastawiać się, że uda mi się trochę wcześniej urodzić, czas zacząć myśleć że jednak w terminie jeśli nie później niestety....:crazy:

CRP miałam robione, ale w szpitalu jak leżałam... Ale to dobrze, że Cię lepiej badają;-) zawsze to lepsza nadgorliwość niż odwrotnie:tak:...

no dokladnie! zgadzam sie z poprzedniczka- malo napisalysmy hehe
Ja Wam powiem, ze juz zaczynam sie bac porodu, tzn mam caly czas przekonanie, ze co ma byc to bedzie, ale gdzies z tylu glowy dzwoni, ze jakis strach i niewiadoma jest...

A ja sie dzis troche za kucharzenie wzielam i czekam na meza jak wroci po pilce i serwuje- Tortille ze szpinakiem, kurczakiem i mozarella! Zobaczymy jak beda smakowac, bo robilam pierwszy raz :-)

truskawkowa moge sobie z Toba podać rękę ja też mam po wszystkim zgagę nawet jak w nocy wstaje siku i napije się łyczek wody to myślę że mnie ma spalić:sorry:

Viltutti tu jest dziennie tyle porodów że czasem ciężko się połapać :-D

A u mnie jak nie urok to doopa blada! !!
Dalej czekamy aż sytuacja z żółtaczką się wyklaruje. Moje sutki są w opłakanym stanie i mam taki nawał że mleko samo tryska a przy okazji boli jak cholera! Położone kazały tylko smarować maścią i wietrzyć to leżę z cyckami na wierzchu i czekam aż eksplodują!

weekendowa cisza jakaś? :szok:
myślałam, że nie nadrobię, a tu wszystkie się relaksują albo rodzą ;)

Ancona a czym smarujesz?
nie pozwalają Ci nawet trochę ręcznie odciągnąć, żebyś ulgę poczuła?
Mi Młody tak cycka jednego zdemolował, że jak go przystawiałam to mi się słabo robiło, brrr.... na samą myśl mnie boli :no:

A mi odszedł czop, nie wiem, czy cały, czy kawałek. Teraz to będę siedzieć jak na bombie. Z Młodym odszedł czop, był brązowy śluz i skurcze i porodówka, a teraz nic oprócz czopu. Skurcze były rano, ale takie śmieszne i sobie poszły. Jutro mam wizytę, a do tego muszę Młodego do przedszkola odwieźć. Ciekawe, czy dotrwam.

reklama
truskawkowa moge sobie z Toba podać rękę ja też mam po wszystkim zgagę nawet jak w nocy wstaje siku i napije się łyczek wody to myślę że mnie ma spalić:sorry:

Lizzy ja nie wiedziałam co to zgaga-nigdy w życiu jej nie miałam...a teraz mam tak jak Ty wstaje w nocy, pije wode i......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oszaleje. Na kolacje zjadłąm pół kajzerki z masłem bo boje sie zjeść cokolwiek:-(

Do góry