reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziękuję Wszystkim za gratki i wsparcie.
Hubcio już po pierwszym szczepieniu i myślałam że jak po płacze to się za jedzenie weźmie a on dwa razy kwękną i śpi dalej. Ja jestem wykończona, zdrzemnęłam się godzinkę ale obudził mnie okropny ból brzucha. Znowu skurcze i obkurczanie macicy, nic przyjemnego.
Jak już będę w domku to wrzucę fotki mojego kudłatka :-)

Milenka Zovitka gratulacje! !!

reklama
O kurcze gdzieś mi umknęła wiadomość o Rili i jej chłopakach. Czy ktoś wie coś więcej?? Bo chyba jeszcze nie teraz miała się zgłosić do szpitala.

Ancona trzymaj się dzielnie!!! Oby teraz szybko do domku!

Gratulacje dla wszystkich nowo rozpakowanych mamuś i dużo zdrowia dla maluszków:)
No to się ruszyło, teraz pewnie będzie już lawinowo;)

Dziękuję Wszystkim za gratki i wsparcie.
Hubcio już po pierwszym szczepieniu i myślałam że jak po płacze to się za jedzenie weźmie a on dwa razy kwękną i śpi dalej. Ja jestem wykończona, zdrzemnęłam się godzinkę ale obudził mnie okropny ból brzucha. Znowu skurcze i obkurczanie macicy, nic przyjemnego.
Jak już będę w domku to wrzucę fotki mojego kudłatka :-)

Milenka Zovitka gratulacje! !!
Ancona, poproś o paracetamol na obkurczanie, mozesz wziać a przyniesie nieco ulgi. Po pierwszym porodzie nic nie czułam, ale za to po kolejnych bolało jak cholera.....

Tygryseczek, Rilla gratulacje. Rilla juz urodziła? :) wow

Ancona popros o srodek przeciwbolowy, na pewno pomoze. Czekamy na foteczki.

Ancona, Milenka gratulacje:)

Kubuś to już widzę że psotniś jeden bo zachciało mu się szaleństw wczoraj jak mama chciała spać:-D Dzis od rana też fajnie dokazuje:) Dziękuję dziewczynki za dobre słowa ale rozumiecie że takie niepokoje to siła wyższa:tak:

Hmmm Marcia ja też od kilku dni rano codziennie na kibelku prawie biegunkowo a do tej pory byłam przez zelazoco 2 dni w WC:sorry2: Ty mi nie mów że coś na rzeczy jest bo mi dziś niedobrze:( Oby to tylko przez te moje cholerne lekarstwa:dry:

Viltutti kciuki za szpital:))

Kochana nic sie nie martw. Ja tez mam czasem biegunke a jeszcze jestem w dwupaku :) a jak zakupy sie udały wczoraj?

Ja melduje ze zyje po badaniach - 8 fiolek krwi, o matko :angry: ale przezylam, a teraz ide spac bo w nocy spalam moze 3 h.

Jotemka no to mnie pocieszyłaś... już myślałam, że skoro nie czułam obkurczania macicy przy pierwszym to teraz też tak będzie a tu może być niespodzianka grrr...

Dziecię ma czkawkę, ja czekam na żurek, salceson mi już cały wyszedł ale mam miód wrzosowy od koleżanki :)

Jedyny plus że zakończyli akcję na osiedlu i już autobusy jeżdżą bo ja dziś na KTG :)
swoją drogą ciekawe jakie materiały pirotechniczne znaleźli skoro wezwali wojsko...

Ja również życzę samych fajnych chwil rozpakowanym Mamusiom i ich Dzieciaczkom! :-)

O15 mam wizyte,strach sie bac...

Auliya,to Ty mieszkasz rzut beretem ode mnie,wow! Moje,to okolice LO4. :D

Poza tym uhm... W moim zakladzie pracy byl tragiczny wypadek... Nie mogę tego pojąć jakoś... :(

Ja wciągnęłam zupkę Kapuśniaczek:)

A przepraszam Was Laseczki tak mnie wczoraj Kubuś zaniepokoił że zapomniałam napisać o zakupach:)

Hmm napisze tutaj bo zdjecia ciezko mi z tableta wstawiac. Kupilam gruby kocyk zielony z żyrafką, kilka pieluch tetrowych, aspirator do noska, prześcieradełko do wózka i łóżeczka, termometr do wody i taką ceratkę z jednej strony a flanelke z drugiej ale chyba nie zaloze tego do lozeczka bo mi sie dziecko zapoci:( Musze zakupic cos innego bawelnianego ale nieprzemakalnego.. Może uda mi sie zdjecie kocyka zrobic bo jest boski:)

reklama
Kroczku, gratuluje zakupów!
AgutekZG, powodzenia na wizycie, nie stresuj się :-)
Auliya, no boli parszywie, niestety....
L-oka 8 fiolek :szok:, jak to zniosłaś, kobieto????????
Niunia, też tak sie czuję, samoloty i chętnie łóżeczko bym zaliczyła znowu.

Warszawianki, pilne zapytanie na naszym wątku, zajrzyjcie, plisssssssss

Do góry