reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar przekonałaś mnie :)
ja po ktg. wszystko w normie zapis ok... musiałam czekać po zapisie bo po 16 1 lekarz a właśnie nieplanowana cesarka się trafiła... ale nie narzekam bo był mój prowadzący ze stycznia i nawet mnie pamiętał :D

reklama
OMG !!! ale miłe wiadomości ile się Nam maluszków narodziło :szok: Zovitka, Milenka, Ancona, Tygryseczek, Rila WIELKIE GRATULACJE przywitania Maluszków na Świecie !!! dużo zdrówka dla maluszków !!!

Kroczku wspaniale ze Kubuś dokazuje i nie stresuje mamusi :-) a zakupy na pewno są super :-)

L-oka :szok: 8 fiolek rzeczywiście strasznie dużo, dzielna z ciebie kobitka :-) teraz żeby wyniki były wszystkie ok :-)

Auilya
super że KTG ok :-)

Viltutti czekamy na wieści co tam u Ciebie ? :-)

Ja już po wizycie, opisałam w wątku wizytowym :-) zmęczona jestem strasznie tymi emocjami i bezsenną nocką. Humor też jakiś taki dziwny mam ajj no nic idę sałatkę warzywną robić :-)

Ostatnia edycja:
U mnie nudy i nic ciekawego. rozwarcie na palec ale skoro nie mam czynności skurczowej to mogę tak sobie w nieskończoność mieć :/ chyba że się mylę, więc chętnie przyjmę odmienne doświadczenia.
poza tym mam na sali łaskę która zre cebularze i pali fajki :/

Witam
Witamy wszystkie maluszki:-). Hurtowo poleciało

Ja dziś padam na cyce. Od rana dopiero mam chwilkę odsapnąć. Po odprowadzeniu dzieciaków pojechałam do pracy L4 zawieść, różną papierologię pozałatwiać, potem z Olą do ortodonty, biegiem po Zosię, obiad i na dwór mnie jeszcze dziewczyny wyciągnęły. Wróciłyśmy głodne jak stado wilków, więc biegiem kolacja, lekcje. W międzyczasie 3 skurcze zaliczyłam, czekałam na jeszcze 2-3 i miałam procedury uruchamiać, ale niestety nie mój czas jeszcze

Viltutti uparciuchu jednak postawiłaś na swoim. Trzymamy kciuki, żeby się coś ruszyło. Moja szyjka też palec przepuszcza. Wkurza mnie takie życie jak na bombie. Żebym jeszcze tych pojedynczych skurczy nie miała, bo się boję, że tak się z nimi oswoję, że te właściwe oleję i na sygnale będziemy jechać

Ostatnia edycja:
U mnie nudy i nic ciekawego. rozwarcie na palec ale skoro nie mam czynności skurczowej to mogę tak sobie w nieskończoność mieć :/ chyba że się mylę, więc chętnie przyjmę odmienne doświadczenia.

O fujjjjjjjjjjjjjjjj
W ramach odwetu wciągnij parę ząbków czosnku i jak się Ciebie zapyta dlaczego to jej powiedz, że odstraszasz złe moce i bronisz się przed wampirami :D

no to masz towarzystwo :) masakra, trzymaj sie tam i pogadaj z synkiem - moze niech uruchomi procedury wydostawania sie na ten swiat :-)

Dagmar : Jak tam u Ciebie i jak się Lusia czuję ??

Viltutti: A jednak postawiłaś na swoim :) Trzymaj się tam , i trzymam kciuki by się ruszyło u Ciebie :)
Auilya : Dobrze że na KTG wszystko wporządku :-)

Kochane czy wam też już brzuszek poszedł ku dołowi , ja zauważyłam wczoraj i nawet czkawkę dostałam gdzie ja ostatni raz ją miałam 6 miesięcy temu .
Mi zaczął się na dobre syndrom wicia gniazdka , normalnie aż siebie nie poznaję , jestem z tych co uwielbiają porządek i najlepiej jak robie go sama :-)
Normalnie pisałyście o tych lodach i już drugi dzień wcinam .
Mam ochote na jajecznice z boczkiem z szynką pomidorem i papryką oraz szczypiorkiem chyba wyśle pięknego po zakupy , dzisiaj miałam gołąbki na obiad wciełam aż trzy:-D:-D
Ważyłam się dzisiaj i jak zobaczyłam co mi wyszło to aż w szoku byłam z 48 kg dobiłam do 63,3 :szok::szok:

wow ale lawina! dziewczyny gratuluję rozpakowanym!
A Rila - ktoś coś wie więcej? Bo tak z przyczajenia :D rany, alę się dzieje!

Trochę Wam zazdroszczę, ja już nie mogę.

Sandra po przeczytaniu Twojej wagi idę się załamać, ja mam już b. dużo na plusie +16 a początkowo ie tyłam, a teraz 72 co jest kosmosem dla mnie :(

reklama
wow ale lawina! dziewczyny gratuluję rozpakowanym!
A Rila - ktoś coś wie więcej? Bo tak z przyczajenia :D rany, alę się dzieje!

Trochę Wam zazdroszczę, ja już nie mogę.

Sandra po przeczytaniu Twojej wagi idę się załamać, ja mam już b. dużo na plusie +16 a początkowo ie tyłam, a teraz 72 co jest kosmosem dla mnie :(
Ja się boję co będzie dalej a już mi ciężko jak nie wiem powinnam zapisać się do klubu seniora bo tak się czuję :szok:

Do góry