reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Gratulacje Zovitka, Milenka i Ancona. Zycze Wam i Waszym dzieciom zdrowia, a Wam jeszcze sily!

Ja mialam USG w poniedzialek i dowiedzialam sie, ze lozysko sie przesunelo do gory. Na poprzednim USG bylo 2cm. od szyjki macicy, wiec nisko. Nie mam wiec poki co przeciwskazan do porodu naturalnego. A tarczycy dziecka nie bylo widac, juz chyba od 4 miesiecy jej nie widzieli (a co 4 tyg. mialam USG). Na USG na ktorym bylo ja widac niby byla powiekszona. Jestem dobrej mysli. A waze juz prawie 64 kg. (na starcie bylo okolo 53.5). Juz waze wiecej niz z pierwszym dzieckiem na koniec ciazy.

Juz sie nie moge doczekac dzidzi, chociaz jeszcze nie jestem gotowa (zorganizowana).
Pozdrawiam Was goraco :)

reklama
No to mamy dwóch panów i panienkę :-D ale super!!! Gratuluję dziewczyny...
A reszcie, no cóż... Nadal pozostaje sobie śpiewać "a ja czekam i czekam i czekam...." ;-)
Dzień dobry tak wogóle, bo dziś znowu nie śpię :-\

Ancona gratulacje :) Ciesze sie ze juz jestes po wszystkim i masz Huberta przy sobie. Teraz juz z górki i niedługo wrócicie pewnie do domku! Jeszcze raz gratulacje!

a ja całą noc prawie nie spalam, nie wiem jak bede dzisiaj egzystowac. Zaraz sie zbieram na badania a pozniej lekarz. Milego dnia Kochane :)

Ancona - gratulacje :-) nawet wyrośnięty ten Twój chłopak :-)

U mnie zapowiada się dzień na wariackich papierach. Mąż ma urlopu dwa dni i jedziemy do moich rodziców. Musimy wyjechać do 10 a tu jeszcze połowa rzeczy nie spakowana, lodówka do przejżenia, jakieś dokumenty do pozbierania, no i jeszcze coś na kształt torby do szpitala muszę zabrać, a też jest w częściach. Potem po drodze mam ortodontę, market budowlany, zmianę opon. No i jeszcze na deser mechanika. A mój rodzinny dom niestety nie jest przystosowany do małych dzieci, więc reszta dnia (i cały weekend) upłynie na bieganiu za córką. Dobrze, że ładną pogodę zapowiadają.

Grilowanego mięcha bym opierdzieliła :szok: se pierdyknę garden party jak mnie wypuszczą.
Nie rozmyśliłam się póki co z tym szpitalem, tak więc zbieram dupę w troki.

Dziewczyny, gratuluję dzieciaczków!

Zovitka i Ancona gratuluję nareszcie się synkowie zdecydowali!! Milenka a Tobie gratuluję córeczki!

Viltutti trzymam kciuki co by poszło po twojej myśli - walcz tam dzielnie kobietko!!!:-D

edit.
A no i zaczął mi się 38 tydzień, od jutra dokładnie za 14 dni młode wychodzi yupiiiiii:rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry