reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mojeboje wszystkiego najlepszego:-)!!!

Nospe wzięłam, musiałam iść na zebranie rady osiedla, i niedawno wróciłam... Ogólnie brzuch nadal jak kamień, ale jakiś bóli nie do zniesienia nie mam więc nigdzie nie jadę i idę spać... Co prawda na bieliźnie znalazłam plamę kleistego śluzu, ale póki co zobaczę jak dalej się sytuacja rozwinie, jeśli wogóle się rozwinie.
Dziękuję Wam bardzo za rady :-):-* !!! Do jutra, mam nadzieję ;-).

reklama
mojeboje - najlepszego :yes: życie zaczyna się po 30ce więc wszystko przed Tobą :D

ja mówię dzieńdobry i zbieram się baaaardzo powoli po śniadanko.

Magda8855 - i jak samopoczucie? Ale Ty jesteś zapaloną działaczką - prawie rodzi, ale na zebraniu oczywiście być musi :-)
Mojeboje - spóźnione życzenia też ode mnie

U.mnie kolejny dzień się powoli zaczyna, dobrze, bo Młoda pospała do 7:00 (jedenaście godz bez przerwy - chyba ktoś mi podmienił dziecko ;-) ). Ale plany znów ambitne. Jutro rano jedziemy do moich rodziców i musimy sporo rzeczy wywieźć - np stare meble. Cześć mąż wczoraj rozmontował a reszta czeka ;-)

Ja tez witam z rana. Dzisiaj pobudka o 6.45 wiec niezle :-) eh tylko znowu pada wiec kolejny dzien w domu siedzimy :-(
U nas nareszcie koniec remontu. Ale z wiekszymi porzadkami w naszej sypialni i tak musze na meza poczekac bo musi mi meble poodsuwac.

Jutro już zapowiadają 15 stopni a na piątek nawet 20 ;)
Ja na jutro zarządziłam przemeblowanie. Niby nic dziwnego, ale wszyscy mnie słuchają i potakują. Zapytałam się czemu. Odpowiedzieli, że mam "Przewagę hormonalną i lepiej ze mną nie zaczynać" :-D:-D:-D ah plusy ciąży :)

Mojeboje no ja jak zwykle wczoraj wyłączyłam neta po 20 a tu solenizantka się pojawiła:) Szybkiego porodu, spokojnego dzieciaczka i radości z życia:tak: Spokojnie jak pisała auliya życie zaczyna się po 30tce więc wszystko przed Tobą.

Magda jak tam? Urodziłaś czy jeszcze? :-D No ja bym się Viltutti obawiała:))

Reszta dziewczyn prawie rodzących poproszę o odmeldowanie się:) Agutka, Viltutti, Agunia, Jouluatto, Ancona.

Ciekawe jak Zovitka sie trzyma? Napisze do niej po poludniu zeby miala szanse sie troche ze znieczulenia uwolnic i Olafkiem nacieszyc:)

Miłego dnia Wam życzę kobitki. Może tata podwiezie mnie i mame do hurtowni dla Maluszkow to dokupie jeszcze troche bzdetow:) Wczoraj przyszla pościel do łóżeczka i wozeczka, ochraniacz na szczebelki i rozek. Maz mi to przywiezie pokazac jak bedzie na weekend:)

Witam :-)
Mojeboje sto lat :-) 30 nie taka straszna, ja nawet nie zauważyłam jak mi 3 wskoczyła ;-)

Magda grunt to nic nie robić sobie z objawów i normalnie funkcjonować. Ale tak chociaż nie będziesz czekać i jak Cię złapie to raz dwa i będzie po wszystkim.

Do mnie wczoraj zupełnie niespodziewanie przyjechał brat i przywiózł wózek :-) Stoi sobie a mi jakoś trudno uwierzyć, że już niedługo będę córcie w nim wozić, jakoś tak do końca nie dociera to do mnie.
Jeszcze tylko łóżeczko trzeba znieść ze strychu, kupić wanienkę i wszystko będzie.

Tak jest Kapitanie Kroczek! Odmeldowuję się!
salutefl4.gif

Moje większe i mniejsze Dziecko oddelegowane,kolejno : do pracy i do szkoły. ;-)
A ja się witam przy śniadanku. :-) Wciąż mnie mdli,no,ale jeść trzeba... Jutro wizyta u ginki. :tak: :-)

Wczoraj zaczynało wychodzić już zza chmur słoneczko,a dziś znowu deszcz. :baffled:

Mojeboje,no to najlepszego! Mnie też trochę zaskakuje to,iż w listopadzie będę miałą tę 3kę z przodu... :sorry:

Zovitka,czekamy na wieści. :-) U Dziewczynek też się od CC zaczęło,więc może i Ty pogonisz nasze Chłopaki... :cool2:

reklama
Obecna! :)

Agutka, bardzo podoba mi sie Twoj tok rozumowania - pierwszy chlopak
z cc, a potem zaraz sie nasi w koncu zdecyduja :) Wspolczuje mdlosci :( Mi tez od kilku dni z jedzeniem nie po drodze.

Kroczku, fajne masz plany na dzis! :) Takie zakupy dla maluszka to czysta przyjemnosc :) W weekend czekam na zaspamowanie watku zakupowego fotkami tego co przywiezie maz :)

Ja dzis jakos slabo spalam, za duzo wypilam poznym wieczorem i pecherz mnie zrywal co godzine. Ale skurczy ani boli w nocy nie bylo, moze cisza przed burza? ;)

Do góry