reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mojeboje wszystkiego najlepszego:-)!!!

Nospe wzięłam, musiałam iść na zebranie rady osiedla, i niedawno wróciłam... Ogólnie brzuch nadal jak kamień, ale jakiś bóli nie do zniesienia nie mam więc nigdzie nie jadę i idę spać... Co prawda na bieliźnie znalazłam plamę kleistego śluzu, ale póki co zobaczę jak dalej się sytuacja rozwinie, jeśli wogóle się rozwinie.
Dziękuję Wam bardzo za rady :-):-* !!! Do jutra, mam nadzieję ;-).

reklama
mojeboje - najlepszego :yes: życie zaczyna się po 30ce więc wszystko przed Tobą :D

ja mówię dzieńdobry i zbieram się baaaardzo powoli po śniadanko.

Magda8855 - i jak samopoczucie? Ale Ty jesteś zapaloną działaczką - prawie rodzi, ale na zebraniu oczywiście być musi :-)
Mojeboje - spóźnione życzenia też ode mnie

U.mnie kolejny dzień się powoli zaczyna, dobrze, bo Młoda pospała do 7:00 (jedenaście godz bez przerwy - chyba ktoś mi podmienił dziecko ;-) ). Ale plany znów ambitne. Jutro rano jedziemy do moich rodziców i musimy sporo rzeczy wywieźć - np stare meble. Cześć mąż wczoraj rozmontował a reszta czeka ;-)

Ja tez witam z rana. Dzisiaj pobudka o 6.45 wiec niezle :-) eh tylko znowu pada wiec kolejny dzien w domu siedzimy :-(
U nas nareszcie koniec remontu. Ale z wiekszymi porzadkami w naszej sypialni i tak musze na meza poczekac bo musi mi meble poodsuwac.

Jutro już zapowiadają 15 stopni a na piątek nawet 20 ;)
Ja na jutro zarządziłam przemeblowanie. Niby nic dziwnego, ale wszyscy mnie słuchają i potakują. Zapytałam się czemu. Odpowiedzieli, że mam "Przewagę hormonalną i lepiej ze mną nie zaczynać" :-D:-D:-D ah plusy ciąży :)

Mojeboje no ja jak zwykle wczoraj wyłączyłam neta po 20 a tu solenizantka się pojawiła:) Szybkiego porodu, spokojnego dzieciaczka i radości z życia:tak: Spokojnie jak pisała auliya życie zaczyna się po 30tce więc wszystko przed Tobą.

Magda jak tam? Urodziłaś czy jeszcze? :-D No ja bym się Viltutti obawiała:))

Reszta dziewczyn prawie rodzących poproszę o odmeldowanie się:) Agutka, Viltutti, Agunia, Jouluatto, Ancona.

Ciekawe jak Zovitka sie trzyma? Napisze do niej po poludniu zeby miala szanse sie troche ze znieczulenia uwolnic i Olafkiem nacieszyc:)

Miłego dnia Wam życzę kobitki. Może tata podwiezie mnie i mame do hurtowni dla Maluszkow to dokupie jeszcze troche bzdetow:) Wczoraj przyszla pościel do łóżeczka i wozeczka, ochraniacz na szczebelki i rozek. Maz mi to przywiezie pokazac jak bedzie na weekend:)

Witam :-)
Mojeboje sto lat :-) 30 nie taka straszna, ja nawet nie zauważyłam jak mi 3 wskoczyła ;-)

Magda grunt to nic nie robić sobie z objawów i normalnie funkcjonować. Ale tak chociaż nie będziesz czekać i jak Cię złapie to raz dwa i będzie po wszystkim.

Do mnie wczoraj zupełnie niespodziewanie przyjechał brat i przywiózł wózek :-) Stoi sobie a mi jakoś trudno uwierzyć, że już niedługo będę córcie w nim wozić, jakoś tak do końca nie dociera to do mnie.
Jeszcze tylko łóżeczko trzeba znieść ze strychu, kupić wanienkę i wszystko będzie.

Tak jest Kapitanie Kroczek! Odmeldowuję się!
salutefl4.gif

Moje większe i mniejsze Dziecko oddelegowane,kolejno : do pracy i do szkoły. ;-)
A ja się witam przy śniadanku. :-) Wciąż mnie mdli,no,ale jeść trzeba... Jutro wizyta u ginki. :tak: :-)

Wczoraj zaczynało wychodzić już zza chmur słoneczko,a dziś znowu deszcz. :baffled:

Mojeboje,no to najlepszego! Mnie też trochę zaskakuje to,iż w listopadzie będę miałą tę 3kę z przodu... :sorry:

Zovitka,czekamy na wieści. :-) U Dziewczynek też się od CC zaczęło,więc może i Ty pogonisz nasze Chłopaki... :cool2:

reklama
Obecna! :)

Agutka, bardzo podoba mi sie Twoj tok rozumowania - pierwszy chlopak
z cc, a potem zaraz sie nasi w koncu zdecyduja :) Wspolczuje mdlosci :( Mi tez od kilku dni z jedzeniem nie po drodze.

Kroczku, fajne masz plany na dzis! :) Takie zakupy dla maluszka to czysta przyjemnosc :) W weekend czekam na zaspamowanie watku zakupowego fotkami tego co przywiezie maz :)

Ja dzis jakos slabo spalam, za duzo wypilam poznym wieczorem i pecherz mnie zrywal co godzine. Ale skurczy ani boli w nocy nie bylo, moze cisza przed burza? ;)

Do góry