reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ola10 - dobrze że już w domu, mogę się tylko domyslac jak ta rozłąka Cię męczy. Ja się modlę żeby Mloda się nie rozchorowala jak będę rodzić. Nie wiem jak te 3 dni bez niej wytrzymam, a co.dopiero dłużej
Madzikm - współczuję kolek
TruskawkowaMamba - dziś jakiś dziwny dzień jesli idzie o dzieci - moja faktycznie awantury straszne robiła, a od 18 śpiąca, ledwo ją przetrzymalam do teraz, a zwykle zasypia kolo 21. Mam nadzieję że przespi noc...
Magda8855 - ja bym chyba zaryzykowala tak jak dziewczyny piszą przeczekać noc i w dla pewnosci jutro wybrac sie na ktg lub do lekarza

A mój super grzeczny dziś. Mąż stwierdził, że pobił wszystkie rekordy w pomaganiu. W domku tylko tuż przed myciem trochę pomarudził ale to już ze zmęczenia.

ola10 - super, że już w domu, czekam na zdjęcia:)
madzikm - współczuję kolek, mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie
Agutka - współczuję podejścia lekarzy w szpitalu, oby przy porodzie było lepiej i bezproblemowo

A ja dzisiaj miałam całkiem miły dzień, mimo zarwanej nocy, gdy przebudziłam się ok 4 niemal z krzykiem przypominając sobie o wszystkich niezałatwionych do tej pory sprawach no i potem długo nie mogłam usnąć. No i całkiem miły dzień, mimo dosyć ponurej już obecnie daty - od dzisiaj niestety nie mam już 2 z przodu i nie mogę się już dłużej okłamywać, że jestem dwudziestokilkulatką;) Ale mąż stanął na wysokości zadania i spędziłam z nim przemiły dzień i jakoś mi to osłodziło tą niezbyt przyjemną rocznicę.

Byłam też dzisiaj u lekarza, w sumie wiele się nie dowiedziałam, dostałam tylko skierowanie na CC i wiem, że nic jeszcze nie wskazuje na to, żeby Asia miała wychodzić w najbliższym czasie.

Ostatnia edycja:
Mojeboje, wszystkiego najlepszego! :)

Widze ze nie tylko ja dzis nie w humorze...

Agutka, niezle mialas przejscia na tej IP...

MadzikM, fantastycznie ze Emma tak pieknie rosnie :) Mam nadzieje ze z kolkami szybko sie uporacie!

Magda, podlaczam sie do opinii dziewczyn - kapiel, nospa i do lozia. U mnie czasem pomaga ;)

Kroczku, pozne ale wielkie gratulacje z okazji 34tc! :)

Ja wczoraj mialam zwariowany dzien i dzis go odsypialam i odreagowywalam fatalnym humorem... Wieczorem zebralam sie za resztke prasowania.

Ostatnia edycja:
Mojeboje wszystkiego najlepszego!!!! Zdrowego i bezproblemowego dzidziusia! No i spelnienia innych marzen!!!
Ja pozegnam 2 z przodu w czerwcu. Ale im blizej tej daty tym mniej mnie to przeraza :-) kiedys ta 30 wydawala sie jakas dziwna i okropna granica, a teraz niewiele to dla mnie znaczy :-)

Ide spac. Spokojnej nocki i odmeldowac sie rano w dwupakach. No oprocz Viltutti oczywiscie :-) no i moze Ancony bo ona tez juz wystarczajaco dlugo czeka.

Mojeboje WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
Aż się cisną na usta słowa -jak bedziesz w moim wieku :p
Ty masz jedna trójkę "na przedzie" a ja już dwie trójeczki :D
Tak naprawdę nie zwraca sie na to uwagi. Mnie osobiście nie przeszkadza mój wiek. Czuję sie z tym dobrze. Dzieci odmładzają i mamy bliżej do emerytury :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry