reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ola10 - dobrze że już w domu, mogę się tylko domyslac jak ta rozłąka Cię męczy. Ja się modlę żeby Mloda się nie rozchorowala jak będę rodzić. Nie wiem jak te 3 dni bez niej wytrzymam, a co.dopiero dłużej
Madzikm - współczuję kolek
TruskawkowaMamba - dziś jakiś dziwny dzień jesli idzie o dzieci - moja faktycznie awantury straszne robiła, a od 18 śpiąca, ledwo ją przetrzymalam do teraz, a zwykle zasypia kolo 21. Mam nadzieję że przespi noc...
Magda8855 - ja bym chyba zaryzykowala tak jak dziewczyny piszą przeczekać noc i w dla pewnosci jutro wybrac sie na ktg lub do lekarza

A mój super grzeczny dziś. Mąż stwierdził, że pobił wszystkie rekordy w pomaganiu. W domku tylko tuż przed myciem trochę pomarudził ale to już ze zmęczenia.

ola10 - super, że już w domu, czekam na zdjęcia:)
madzikm - współczuję kolek, mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie
Agutka - współczuję podejścia lekarzy w szpitalu, oby przy porodzie było lepiej i bezproblemowo

A ja dzisiaj miałam całkiem miły dzień, mimo zarwanej nocy, gdy przebudziłam się ok 4 niemal z krzykiem przypominając sobie o wszystkich niezałatwionych do tej pory sprawach no i potem długo nie mogłam usnąć. No i całkiem miły dzień, mimo dosyć ponurej już obecnie daty - od dzisiaj niestety nie mam już 2 z przodu i nie mogę się już dłużej okłamywać, że jestem dwudziestokilkulatką;) Ale mąż stanął na wysokości zadania i spędziłam z nim przemiły dzień i jakoś mi to osłodziło tą niezbyt przyjemną rocznicę.

Byłam też dzisiaj u lekarza, w sumie wiele się nie dowiedziałam, dostałam tylko skierowanie na CC i wiem, że nic jeszcze nie wskazuje na to, żeby Asia miała wychodzić w najbliższym czasie.

Ostatnia edycja:
Mojeboje, wszystkiego najlepszego! :)

Widze ze nie tylko ja dzis nie w humorze...

Agutka, niezle mialas przejscia na tej IP...

MadzikM, fantastycznie ze Emma tak pieknie rosnie :) Mam nadzieje ze z kolkami szybko sie uporacie!

Magda, podlaczam sie do opinii dziewczyn - kapiel, nospa i do lozia. U mnie czasem pomaga ;)

Kroczku, pozne ale wielkie gratulacje z okazji 34tc! :)

Ja wczoraj mialam zwariowany dzien i dzis go odsypialam i odreagowywalam fatalnym humorem... Wieczorem zebralam sie za resztke prasowania.

Ostatnia edycja:
Mojeboje wszystkiego najlepszego!!!! Zdrowego i bezproblemowego dzidziusia! No i spelnienia innych marzen!!!
Ja pozegnam 2 z przodu w czerwcu. Ale im blizej tej daty tym mniej mnie to przeraza :-) kiedys ta 30 wydawala sie jakas dziwna i okropna granica, a teraz niewiele to dla mnie znaczy :-)

Ide spac. Spokojnej nocki i odmeldowac sie rano w dwupakach. No oprocz Viltutti oczywiscie :-) no i moze Ancony bo ona tez juz wystarczajaco dlugo czeka.

Mojeboje WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
Aż się cisną na usta słowa -jak bedziesz w moim wieku :p
Ty masz jedna trójkę "na przedzie" a ja już dwie trójeczki :D
Tak naprawdę nie zwraca sie na to uwagi. Mnie osobiście nie przeszkadza mój wiek. Czuję sie z tym dobrze. Dzieci odmładzają i mamy bliżej do emerytury :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry