reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam sie i ja.
Noc miałam okropną.....co godzine sie budziłam, a mało tego od 5do 7 nie spałam...a jak zasnęłam to syn sie obudził i lipa...

Zovitka, Ancona-trzymamy kciuki:-)

Viltutti-Ty babo też się doczekasz, a szpital to nic przyjemnego, więc siedz w domu ile się da:-)

Mojeboje-100 lat 100 lat:tak::tak:

Lece na kawkę bo zasypiam.........

reklama
Melduję, że jestem.

Dzisiaj mam kryzys, bo już mam dosyć leżenia i jedzenia. No ile można? Ja chcę na zakupy/spacer/do kawiarni/gdziekolwiek :wściekła/y:

Z trzydziestką radzę uważać, bo mi w tym roku wybiła i zaczęłam się sypać.

No i co ja widzę? Dzisiaj powitamy dwóch chłopaczków :szok: Dziewczyny powodzenia.

Mi się tak słodko spało... a mąż o 7 rano - "Agatkooo, zrobisz mi kanapki do pracy?" Ręce mu urwało chyba :angry::angry:

Tak źle i tak niedobrze :p
Mój mąż o 6 przed wyjściem do pracy gdzie ja jeszcze smacznie spałam obudził mnie z pytaniem "chcesz sniadanie?"
No chwali sie chwali wiem ale ....

Witam się i ja ;-)

Całe szczęście dzisiaj mam więcej wigoru, nie wiem co się ze mną wczoraj stało, że tak opadłam z sił ale to było wczoraj a dziś to dziś :-)

Witam się tak szybciutko.
Jestem po badaniu - idę rodzić.
Pod kroplówkę i dzisiaj albo jutro będę mieć Huberta :)
Boję się jak cholera!

Kochana wszystko będzie dobrze !! Trzymamy za Was kciuki i mocno ściskamy :tak:

Ooo Ancona powodzenia z tego co pamiętam Ty też miałaś termin na 1 kwietnia jak ja!!
O nie teraz to już czuje presje!!
Trzymam kciuki zeby bylo szybko lekko :)

Ancona,w końcu!!! Trzymam kciuki! :-) No mówiłam,że przez te cc Zovitki,zaczną się chłopcy sypać. :-D

Ja też chcę! :-( Chyba zaraz okresu dostanę... Dziwne. :eek:

Kobito, czy ty aby nie zaczęłaś rodzić? Miałam takie bóle w szpitalu jak wychodziły mi maksymalne skurcze, więc dobrze radzę jak będą regularne gnaj do szpitala.

reklama
Do góry