reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agmaa nie wiem czy Ciebie tlyko ciastka interesują, ale bez miksera to spokojnie można zrobić m.in. muffinki albo takie pyszne ciasto marchewkowe: Moje Wypieki | Ciasto marchewkowe, najlepsze

U mnie dzisiaj leniwie. W nocy budziłam się i nie mogłam spać przez wichurę i hałasy z dworu. Potem późno wstałam, dobrze, że chociaż pralkę włączyłam. Ale chyba nie dam rady długo się obijać, bo mi się dziecko denerwuje jak długo leżę/siedzę w jednej pozycji.

Viltutti, Truskawkowa, faktycznie plany macie ambitne i dopracowane ;D
Ja najbardziej to bym chciala plany ustalic z synem, ze wychodzi po dobroci, najlepiej jakos w tym tygodniu ;) Jak tylko nieogarnieta mamusia odbierze grupe krwi...

Wiadomo cos o Milence?

Co do opuchnietych kostek, mi wczoraj pierwszy raz leciutko spuchly i do tego zaczely lapac skurcze w lydkach. Pomoglo polewanie nog zimnym prysznicem, masaz taka rolka antycellulitowa z wypustkami i ulozenie sie z nogami w gorze.

Jotemka ja to nawet propozycję planu poodu wydrukowałam tylko jakoś do mojej położnej się nie mam kiedy dodzwonić przedyskutować co mi z niego nie pasuje...

mam za to pomysł na Twoją torbę - zatrudnij dzieci do pomocy, wodę, klapki czy szlafrok chyba znajdą, daj listę najstarszemu lub najstarszej i do dzieła :) (ale się żądzę co?)
A ja śpię na stojąco.....kawa nie pomaga.......:-(
ja na leżąco i też obudzić się nie mogę, głodna jak nie wiem a nie ma mi kto obiadu odgrzać (dziś pierogi to się nie narobię)...

a do mnie mama przyjechała i nasmażył mi placków ziemniaczanych, przyniosła mi do lokalu i pojadłam:-) a teraz podjadam non stop lody.
ciemno zimno na dworze to może lody dodadzą mi sił:-)

reklama
O rety ile stron od rana naskrobalyscie. Moglabym poczytac bo Tymek po obiedzie bajke oglada, ale chyba jednak wykorzystam ten czas i wezme sie za ta torbe do szpitala. A nadrobie Was pozniej.

U mnie tez humor kiepski. Eh nie wiem kiedy ja wyjde na prosta psychiczna. Jak tak dalej pojdzie to depresja poporodowa murowana :-(

Do góry