reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Plany planami, a życie i tak je ;-)
Ja tylko mam cichą nadzieję, że wylezie przed czasem i nie będę musiała czekać i że tym razem uda się bez oxy.

Hejol.

I tak wam powiem ze macie o wiele lepiej bo mozecie sobie plan stworzyc nawet jak sie nie zisci, a tu idziesz,rodzisz ,wychodzisz jedyne o co cie pytaja to jak chcesz karmic.;-)
Ale mam dzisiaj dzien siedze i zaraz chyba usne,wstalam o 10-tej:sorry: moze kawa mnie postawi na nogi:confused2:
u nas dzisiaj dzien sw Patryka moj syn juz tupta w miejscu kiedy sie parada zacznie,dobrze ze chociasz nie pada.

Fajnie macie z tym Dniem św Patryka.
W Warszawie była kiedyś knajpa: Morgan's Pub, koło Złotej Kaczki. Mój ulubiony pub. Najlepsze piwo, frytki i cottage pie. No i w swięto św Ptryka się działo. Niestety to było dawno temu.. Na myśl o tych pysznościach ślinka mi pociekła jak u buldoga....

Jotemka powiem Ci ze jeszcze pare lat temu jakos mnie cieszylo to swieto,kolorowo,spiewajaco itd teraz to po pierwsze nie pamietam kiedy w ten dzien bylo cieplo,po drugie co roku to samo idzie parada jada auta i po wszystkim jasne pozniej sie bawia,pija zielone piwo itd ale to juz nie to samo;-)

Niunia, starzejemy się ;-) Dobrze, ze młody zadowolony :-)
Takie zielone piwo jak płyn Ludwik? Wiem gdzie mozna w Wawie się go napić :-) Mnie nie kręci zupełnie, ale kiedyc Killkeny piłam....

reklama
Do góry