reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Plany planami, a życie i tak je ;-)
Ja tylko mam cichą nadzieję, że wylezie przed czasem i nie będę musiała czekać i że tym razem uda się bez oxy.

Hejol.

I tak wam powiem ze macie o wiele lepiej bo mozecie sobie plan stworzyc nawet jak sie nie zisci, a tu idziesz,rodzisz ,wychodzisz jedyne o co cie pytaja to jak chcesz karmic.;-)
Ale mam dzisiaj dzien siedze i zaraz chyba usne,wstalam o 10-tej:sorry: moze kawa mnie postawi na nogi:confused2:
u nas dzisiaj dzien sw Patryka moj syn juz tupta w miejscu kiedy sie parada zacznie,dobrze ze chociasz nie pada.

Fajnie macie z tym Dniem św Patryka.
W Warszawie była kiedyś knajpa: Morgan's Pub, koło Złotej Kaczki. Mój ulubiony pub. Najlepsze piwo, frytki i cottage pie. No i w swięto św Ptryka się działo. Niestety to było dawno temu.. Na myśl o tych pysznościach ślinka mi pociekła jak u buldoga....

Jotemka powiem Ci ze jeszcze pare lat temu jakos mnie cieszylo to swieto,kolorowo,spiewajaco itd teraz to po pierwsze nie pamietam kiedy w ten dzien bylo cieplo,po drugie co roku to samo idzie parada jada auta i po wszystkim jasne pozniej sie bawia,pija zielone piwo itd ale to juz nie to samo;-)

Niunia, starzejemy się ;-) Dobrze, ze młody zadowolony :-)
Takie zielone piwo jak płyn Ludwik? Wiem gdzie mozna w Wawie się go napić :-) Mnie nie kręci zupełnie, ale kiedyc Killkeny piłam....

reklama
Do góry