reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No Agutka, to czekamy niecierpliwie jak się sytuacja rozkręci :tak:...
Milenka się nie odzywa więc na bank jest w szpitalu, tylko ciekawe czy na obserwacji i jednak rodzi już :-)...
No ja jak nie będę na 1000% pewna, że u mnie coś się zaczęło albo, że rodzę, to dopóki Viltutti nie urodzi to nic nie napiszę, bo nam biedna na zawał w końcu padnie:rofl2:

reklama
Ale żeście się rozpisały, już dawno zapomniałam, co której odpisać.

Viltutti, Twoje teksty mnie pozytywnie rozwalają jak zwykle, piszże częściej, bo się przyda więcej optymizmu:)
Agutka,wow, coś się dzieje!!! Trzymam kciuki i nie panikuj.
Edysiek, Marcia, główki do góry i uśmiech na buźki :-)

Wrocilismy z parady i mlody zadowolony bardzo a to najwazniejsze,znalazlam sobie miejsce siedzace na murku:cool2: i tak nawet sloneczko zaswiecilo:tak:

Najlepszy jest moj syn przed wyjsciem,podchodzi do mnie z czyms w raczce i mowi o zabek mi wylecial:eek: padam normalnie z niego:-D

Viltutti to jak Ci będą tak ciśnienie podnosić to może coś się rozkręci ;)

Agutka trzymam kciuki :)
mi tez mdłości ostatnio wracają

Milenka Czekamy na wieści :)

A ja wczoraj zauważyłam, że wylazły mi rozstępy nad pępkiem :-D

reklama
Do góry