reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No Agutka, to czekamy niecierpliwie jak się sytuacja rozkręci :tak:...
Milenka się nie odzywa więc na bank jest w szpitalu, tylko ciekawe czy na obserwacji i jednak rodzi już :-)...
No ja jak nie będę na 1000% pewna, że u mnie coś się zaczęło albo, że rodzę, to dopóki Viltutti nie urodzi to nic nie napiszę, bo nam biedna na zawał w końcu padnie:rofl2:

reklama
Ale żeście się rozpisały, już dawno zapomniałam, co której odpisać.

Viltutti, Twoje teksty mnie pozytywnie rozwalają jak zwykle, piszże częściej, bo się przyda więcej optymizmu:)
Agutka,wow, coś się dzieje!!! Trzymam kciuki i nie panikuj.
Edysiek, Marcia, główki do góry i uśmiech na buźki :-)

Wrocilismy z parady i mlody zadowolony bardzo a to najwazniejsze,znalazlam sobie miejsce siedzace na murku:cool2: i tak nawet sloneczko zaswiecilo:tak:

Najlepszy jest moj syn przed wyjsciem,podchodzi do mnie z czyms w raczce i mowi o zabek mi wylecial:eek: padam normalnie z niego:-D

Viltutti to jak Ci będą tak ciśnienie podnosić to może coś się rozkręci ;)

Agutka trzymam kciuki :)
mi tez mdłości ostatnio wracają

Milenka Czekamy na wieści :)

A ja wczoraj zauważyłam, że wylazły mi rozstępy nad pępkiem :-D

reklama
Do góry