reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenka, Evelinka, zapraszam na zapiekanke, sporo nam zostalo ;)

Agunia, a mi by Twoj maz nie podrzucil McFlurry? Albo Magnum, ktorym juz drugi raz jestem dzis kuszona i to jest okropnie niesprawiedliwe! ;) Ale chyba mam w zamrazarce sorbet malinowy Grycana i jakies lody waniliowe pozostale po shakeach to jakos sie moze zaspokoje ;)

AGUTKA a ty nie powinnaś już na porodówce być?;-)czemu ci smutno?

JOULUATTO trochę daleko mam do ciebie a chętnie bym skorzystała.

AGUNIA my do najbliższego mc mamy 25km,ale we wtorek po wizycie sobie użyje niezdrowego żarcia:-D

NIUNIA ja dzisiaj też ciągle głodna,ale na dłuższe stanie przy garach nie mam siły.

Ola gratulacje :D szybko poszło

Mam nadzieję, że ten fakt o szybciej rodzących się dziewczynkach ma jakieś poparcie w rzeczywistości ;-) Ja syna donosiłam do terminu, urodził się 2 dni po, ale teraz córka może sobie wcześniej wyłazić :tak:

Co do zachcianek to ja ostatni mawiam: najbardziej ze słodyczy lubię konserwę :-D Ja ostatnio miałam chęć na lody z biedronki, takie z wiśniami i do tego wiśnie mrożone. Właściwie to idę sobie włożę porcję, bo chyba jeszcze coś mi się zostało ;-)

Na mnie pełnia nie zadziałała z synem, więc teraz pewnie też nie ruszy.

W ogóle ostatnie dni jestem jakaś zmęczona, ciągle bym spała, a najlepiej to w ogóle z łóżka bym się nie podnosiła.

Z SERDECZNYMI MEGA GRATULACJAMI DLA OLI spiesze I JA! :tak:

Co do tego ktora nastepna... no wlasnie - ktora? ;-)

Viltutti jak ja Tobie zazdroszcze tych spacerkow I wogole aktywnosci..
a to wyglada ze ty I ja to jakos na podobnym etapie jestesmy..?
U nas chociaz jeszcze mega duzo sniegu dookola to w tym tyg zaczela sie `ocieplac` ;-) I np dzisiaj jest az +1! hehehehe.....
Ja sama bym chetnie pospacerowala ale nie mam szans za zalozenie meza butow (bo w takowych juz chodze) jak I nie dam rady bez jego pomocy... a niestety nie mam nikogo tak kolo siebie by mi pomogl te buciska na stopy naciagnac. takie mam spuchniete I do tego lydki ...jak jakis atleta :-D

W ciagu dnia to nawkladam sobie do skarpetek `lisci z kapusty` bo inaczej to normalnie az chodzic po domku nie daje rady...tak bola stopy...

a propo - POLECAM ten stary babciny sposob.. KAPUSTA! niezle opuchlizne sciaga! oczywiscie jak jest tam w skarpetce na stopach to dziala a jak na noc siagen bo niech sobie stopki poodychaja plus `za goraco` w tych skarpetkach .. to rano od nowa opuchniete.. ale przynajmiej podratuje sie ta kapusta nastepnego dnia...I moge chociaz funkcjonowac..

Dziekuje BARDZO tym dziewczynom co odpisaly mi na temat `wywwolywania porodu` I pojawienia sie mleka! DZIEKI ZA PODZIELENIE SIE DOSWIADCZENIAMI!!!
Pozdrowionka kwietnoweczki /marcoweczki :-)

Ps. Czy ktoras wie co z Dagmar I Lusia?? Myslami I zyczeniami jestem z nimi...I 3mam kciuki....

Ostatnia edycja:
reklama
Lodowe obżarstwo sie nam włączyło :D ja zwalczyłam Magnum Classic x2 :D
Lody teraz obowiązkowe w zamrażalniku każdej ciężarnej kwietniówki :D

Do góry