reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny, to są faktycznie znaki, ze zostawiłam wiadomość dla dziewczyn na zamkniętym. Wiadomości mega prywatne i poufne. Przepraszam, ale nie mam możliwości pisania. Wczoraj dałam znać, że mam wariacki dzień, a jest jeszcze bardziej wariacki. Przepraszam, jeśli kogoś zdenerwowałam....

reklama
Aha ciekawe :/ co do zamknietego to nie zebym sie narzucala, ale jak na kwietniowkach jestem od poczatku, ale to nie wazne:-(

Patuska, ja takie objawy mam od dwoch tygodni i na razie same falszywe alarmy... Ciekawa jestem bardzo jak u Ciebie bedzie. Ale lepiej wykuruj sie zanim porodowke trafisz ;)

Truskawkowa, zdrowka dla synka!

Chyba przestane w ogole Was czytac bo sie robie sfrustrowana jedzeniowo od tego, ciagle ktos pisze o jakichs pysznosciach nieobecnych
w mojej lodowce ;)
A ja dzis drugi dzien z rzedu "gotuje", tzn przerabiam pozostalosci wczorajszego pieczonego kurczaka i karmelizowane warzywa na zapiekanke makaronowo-ziemniaczana z serem i sosem pomidorowo-smietanowym, roboty 10 minut a efekt pycha - to lubie :)

Witam, kwietnióweczki sporo czasu minęło od ost mojej wizyty.brak internet...remont itp. Po pierwsze SERDECZNE GRATULACJE DLA SWIEŻO UPIECZONYCH MAMUS:)!!!dla całej reszty ciężarówek gratulacje pięknych wyników badań,okrągłych brzuszków-każdy niepowtarzalnie piękny. Mój brzuchol nadal z lokatorem;),Maksiu tydzień temu wazyl orient. 2450. ułożony głowka w dół. Niestety szyjka mięciutk, rozwarcie na 3 cm luteina zwiekszona do 3tablx2 mamy wytrzymac chociaz tydzień. Mam nadzieje ze damy radę..chociaz nie widze tego. przez ost 2 tyg w domu panowała grypa żołądkowa...mnie całe szczęcie omineło. Noce nie przespanepranie ubrań,pościeli na przemian z prasowaniem i skurczami...Zobaczymy co na wtorkowej wizycie sie okaze,czy rozwarcie wieksze etc.szczeze to chciala bym miec juz to za soba i urodzić bo nie wyrabiam.Pozdrawiam gorąco!!!

Ja bym zjadla loda "magnum" i mam w zamrazalce ale jak ja zaczne jesc to mlody tez bedzie chcial a nie moze,a wiec musze poczekac az spac pojdzie albo sie gdzies schowac:-p

reklama
Kurcze tak piszecie o tych lodach ze zaraz zjem. Chociaż gardło boli omnie juz 3 dzien ale nie moge sobie odmówić
Pisze na komórce i jak pisałam o lodach to słownik podrzucal mi ciągle słowo "porach" więc to chyba jakiś znak ale ignoruje to

Do góry