kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
A ja się dziś wkur.... na maxa Zamówiłam na allegro prezent młodemu-śmieciarkę z Play Dooh i.....oczywiście przyszła, wszytsko ładnie pięknie tylko.....nie ma przednich kół!!!!!! No ja pierdziele, dzwoniłam i jeszcze babka się tłumaczyła, że niby po 2 pakowane i sroty pierdoty i ktoś nie zauważył. No ja się pytam jakim trzeba byc ślepym aby nie zauważyć, że zabawka nie ma przednich kół, no jak???? W dupe z tym allegro reszte prezentów kupię w sklepie bo mi nerwów brakuje i szkoda mi dzieciątka w brzuszku......
Truskawkowa a to Pani Ci coś może zaproponowała w ramach rekompensaty? No przeciez to jest karygodne:/
Taki mam kociol od kilku dni ze nie nadarzam z pisaniem na bierzaco.
Dagmar, bardzo sie ciesze ze slow Twojego lekarza, w koncu ktos z podejsciem do pacjentki!
Wspolczuje niektorym z Was podejscia rodziny do ciazy... Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazic jak takie krzywdzace slowa i brak wsparcia musza byc przykre
Ja sobie od wczoraj siedze u rodzicow, bo niestety maz sie rozchorowal i o dwa dni musial opoznic powrot do domu zeby sie troche podkurowac u tezciow A ja juz sama zaczynalam wariowac w czterech scianach. Ech, do tego tesciowie stwierdzili ze sie za mna stesknili i wpadna na killa dni w okolicach przyszlego weekendu... Z jednej strony mi milo, a z drugiej wolalabym zeby mi sie nie zwalali na glowe. Niby oni sie zarzekaja ze mamy nie planowac zadnego zwiedzania bo rozumieja, ze sie szybko mecze, ale wiecie jak to jest... Juz takie towarzystwo non stop przez kilka dni samo w sobie jest meczace.
Jouluatto a ja miałam wczoraj właśnie pytać czy rodzinka w komplecie To dopiero bym kapelucha zasadziła. Dużo zdrówka dla meza zycze i niech szybko wraca
Dagmar no to Kochana kilosów wczoraj narobiłaś...oszczędzaj nogi potem tez sie przydadza)
A ja sie witam śniadankiem. Wstać dzisiaj nie mogłam a poza tym to jest straszne dziewczyny ale mam problem już z zakładaniem skarpetek
Ostatnia edycja: