reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A ja się dziś wkur.... na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zamówiłam na allegro prezent młodemu-śmieciarkę z Play Dooh i.....oczywiście przyszła, wszytsko ładnie pięknie tylko.....nie ma przednich kół!!!!!! No ja pierdziele, dzwoniłam i jeszcze babka się tłumaczyła, że niby po 2 pakowane i sroty pierdoty i ktoś nie zauważył. No ja się pytam jakim trzeba byc ślepym aby nie zauważyć, że zabawka nie ma przednich kół, no jak???? W dupe z tym allegro reszte prezentów kupię w sklepie bo mi nerwów brakuje i szkoda mi dzieciątka w brzuszku......

Truskawkowa a to Pani Ci coś może zaproponowała w ramach rekompensaty? No przeciez to jest karygodne:/

Taki mam kociol od kilku dni ze nie nadarzam z pisaniem na bierzaco.

Dagmar, bardzo sie ciesze ze slow Twojego lekarza, w koncu ktos z podejsciem do pacjentki! :)

Wspolczuje niektorym z Was podejscia rodziny do ciazy... Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazic jak takie krzywdzace slowa i brak wsparcia musza byc przykre :(

Ja sobie od wczoraj siedze u rodzicow, bo niestety maz sie rozchorowal i o dwa dni musial opoznic powrot do domu zeby sie troche podkurowac u tezciow :( A ja juz sama zaczynalam wariowac w czterech scianach. Ech, do tego tesciowie stwierdzili ze sie za mna stesknili i wpadna na killa dni w okolicach przyszlego weekendu... Z jednej strony mi milo, a z drugiej wolalabym zeby mi sie nie zwalali na glowe. Niby oni sie zarzekaja ze mamy nie planowac zadnego zwiedzania bo rozumieja, ze sie szybko mecze, ale wiecie jak to jest... Juz takie towarzystwo non stop przez kilka dni samo w sobie jest meczace.

Jouluatto a ja miałam wczoraj właśnie pytać czy rodzinka w komplecie:( To dopiero bym kapelucha zasadziła. Dużo zdrówka dla meza zycze i niech szybko wraca

Dagmar no to Kochana kilosów wczoraj narobiłaś...oszczędzaj nogi potem tez sie przydadza:))

A ja sie witam śniadankiem. Wstać dzisiaj nie mogłam a poza tym to jest straszne dziewczyny ale mam problem już z zakładaniem skarpetek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Truskawkowa a to Pani Ci coś może zaproponowała w ramach rekompensaty? No przeciez to jest karygodne:/

Jouluatto a ja miałam wczoraj właśnie pytać czy rodzinka w komplecie:( To dopiero bym kapelucha zasadziła. Dużo zdrówka dla meza zycze i niech szybko wraca

Dagmar no to Kochana kilosów wczoraj narobiłaś...oszczędzaj nogi potem tez sie przydadza:))

A ja sie witam śniadankiem. Wstać dzisiaj nie mogłam a poza tym to jest straszne dziewczyny ale mam problem już z zakładaniem skarpetek:)

ja mam problem z butami. Jak się schylę żeby założyć to brzuch zaczyna boleć :(

no właśnie problem w tym, że to były 2 autobusy i łącznie może z 2,5 km, czyli się nie nachodziłam.
Wracając walnęłam może jeszcze z 1,5 km i tramwajkiem a ze sklepu potem już taxi bo tak bolało.
Mało tego całą noc wyłam jak się przekręcałam.

Wczoraj robiliśmy z dziećmi ciastka- faworki :O
dzisiaj mamy robić pierniki na święta a mnie po 2 godzinach stania w kuchni- stania a nie biegania!!!- znów zaczęło boleć :/

Dagmar - normalnie powiedziałabym Ci, odpoczywaj. Ale wiem, że to mało realne przy Twojej trójce maluchów. Ja przy mojej dwójce mam problem żeby poleżeć choć chwilkę..... A powinnam odpoczywać....

Dziewczyny, ogolnie robicie tu taką produkcję, że nie nadążam czytać....

Witam się i ja.

Od paru dni męczy mnie straszny kaszel, w nocy nie mogę spać, wczoraj myslałam, że wypluje juz wszystkie flaki;-) Kataru, ani ogólnie jakiegoś przeziebienia nie mam, gardło nie boli tylko ten kaszel, mam takie napady kaszlu. Pani w aptece dala mi tylko syrop dla kobiet w ciąży bo powiedziała że nic innego nie może mi dać i co... nic nie pomaga. Oby wytrawać w pracy do 15, pózniej szybkie zakupy, po młodego do przedszkola i do domku

Dagmar - same dobre wiadomości, tak trzymać:-)

Witam :-)
Ja na chwilę, bo ostatnio cierpię na brak czasu ;-) Jeszcze dzisaj po pracy muszę lecieć na zebranie do szkoły.

Ogólnie wsio oki, wczoraj zostałam chyba po raz pierwszy porządnie skopana :-) Akurat gotowałam flaczki i próbowałam je dosmaczyć i teraz nie wiem czy były aż takie niedobre czy wręcz odwrotnie :-D

Któraś pisała, że puszcza dzidzi muzykę. Mam pytanie, czy słuchacie tak normalnie czy jakoś specjalnie przykłada się słuchawki do brzucha :eek:

Witam w czwartek :-)
Ja już po moim USG - lecę na wątek wizytowy opisać:-)

Edysiek - ja puszczam maluszkowi z telefonu, ustawiam niezbyt głośno i kładę go na brzuchu:-)

Witajcie ...U mnie dalej gardło boli i kaszel a zatoki jeszcze pobolewaja ale do wytrzymania narazie :eek:
Zovita..co do liczenia ruchów hmm zwyczajnie w świecie codziennie czuje jak mała kopie nawet teraz hi hi ale najbardziej wieczorem i to najważniejsze aby czuć ruchy codziennie.:-)

reklama
Hejka

Ja Was cały czas czytam mamusie, jednak weny na pisanie brak! Najważniejsze, że lecimy do przodu :-)

Ruchy maleństwa zaczynamy liczyć od 28 tc.

Do góry