dagmar
Fanka BB :)
Musiałam coś niewyraźnie napisać... mąż był na miejscu z ręką przy pierwszej serii a jeszcze go pierworodny instruował tylko "tatusiu musisz być cierpliwy".
Natomiast dzieć zawołany na drugą serię przyszedł akurat po ostatnim mocnym kopniaczku.
I szybkiego powrotu do zdrowia dla rekonwalescenta
A ja dziś do miasta - musimy wybrać model lodówki a do tego trzeba do nich pozaglądać. Znajomi się zaoferowali zająć dzieckiem także mamy maratonik.
A może możecie polecić jakiś zestaw piekarnik i mikrofala do zabudowy? mamy 2 pary kandydatów "zestaw" BECO i tu wiemy, że mikrofala ciężko się otwiera dlatego zaczęliśmy szukać dalej ale drugi polecony i sprawdzony zestaw jest z ELEKTROLUXA i jest wszystko super poza ceną!! ponad 1000 zł różnicy.
Chyba jesteśmy w punkcie wyjścia bo to mi trochę za dużo
A może przy okazji dużych wydatków podpowiecie co na komunię dać chrześniakowi? W święta będę się widziała z rodzinką to się dopytam czy nie chcą dołożyć do jakiegoś komputera może było by z głowy.
I znów się rozpisałam za co przepraszam, ale odkąd mnie uziemili w domu to do powrotu chłopców tylko z wami mogę pogadać bo wszyscy w pracy![]()
może po prostu spytaj go co chce?