reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika Wszystkiego najlepszego :-)

Napiszcie mi prosze czy ktoras z Was uzywala/zamierza uzywac pieluch wielorazowego uzytku. Jestem ciekawa co o tym myslicie. Ja zamierzam na poczatek uzywac:

thduowrapscottishstormsnap.jpg
DayGlow_Snappi.jpg

Tak to ma wygladac:
redwhite5mo.jpg

Tu jest wiecej obrazkow:
Green Mountain Diapers: Prefold Diapers, Cloth-eez brand cotton diapers

Na poczatku chce tak pieluchowac a potem zobacze czy bede kontynuowac.
Co o tym myslicie?

Załączniki

• thduowrapscottishstormsnap.jpg
    thduowrapscottishstormsnap.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Mika- wszystkiego naj!!!!
OOo jak ja bym się napiła zimnego drinaaa. Nie będąc w ciąży naprawdę na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy w życiu miałam ochotę na alkohol. Generalnie mógł dla mnie nie istnieć. Odkąd jestem w ciąży to jest moja jedyna ciążowa zachcianka, jak widzę reklamę w TV to bym ekran polizała :tak: To jest mega dziwne!!! Znajomi się śmieją że chłopcy w brzuchu i dlatego:eek:

Mika- wszystkiego naj!!!!
OOo jak ja bym się napiła zimnego drinaaa. Nie będąc w ciąży naprawdę na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy w życiu miałam ochotę na alkohol. Generalnie mógł dla mnie nie istnieć. Odkąd jestem w ciąży to jest moja jedyna ciążowa zachcianka, jak widzę reklamę w TV to bym ekran polizała :tak: To jest mega dziwne!!! Znajomi się śmieją że chłopcy w brzuchu i dlatego:eek:

To ja mam tak z piwem:-D Normalnie raz na pół roku pije, a teraz to chyba całe na raz bym wypiła:tak:

ameryka ja zamierzam, tylko, że będziemy używać kieszonek. To co ty pokazujesz to chyba otulacz + wkład, ja wybrałam jeszcze łatwiejszą moim zdaniem wersje. Za to kieszonek trzeba mieć więcej. No i nie mam tych najmniejszych newborn, tylko uniwersalne i myślę, że maluszek będzie musiał do nich dorosnąć tak 3-4 tygodnie, także na początek jednorazówki. Potem planuję jednorazówki na wyjścia. Doświadczenie nie mam więc zobaczymy.

TruskawkowaMamaba
dzisiaj jak zobaczyłam przy parkowym grillu ludzi z piwem to normalnie najchętniej bym im zabrała:-):-) także może wiosna to robi!

o też bym się napiła czegoś z procentami :D a tu jeszcze daleko daleko daaaaaaaaaaaaaleko no cóż coś za coś

dziewczyno które bedziecie używać pieluszek wielorazowych nie zapomnijcie napisać później jak się to sprawdza bo jestem baaaardzo ciekawa jak na razie znam tylko jedną osobę która tego używała jakieś może dwa tygodnie i klnęła potem na czym świat stoi i nie wiem czy to tylko odosobniona opinia

Ola, to muszę Ci powiedzieć, że mnie pocieszyłaś, bo ja zaczynam mieć powoli wyrzuty sumienia, że tak zapierniczam. Ale jak mówisz, że do końca samego pracowałaś i przenosiłaś, to może nie mam co się przejmować... Chociaż coraz więcej ludzi mi się dziwi- od męża po panią dziekan.

Agata, to hajtałaś się tydzień przede mną :-)

Viltutti, znajdź sobie babo jakieś wciągające zajęcie, to Ci szybko ten czas zleci! Odpal sobie jakąś dobrą gierkę, to ani się obejrzysz, a tu się kwiecień zrobi.

Ja też bym po tym obiedzie z teściami sobie walnęła drinka...

reklama
Mika wszystkiego najlepszego :-)

Ale jestem padnięta po dzisiejszym dniu więc przepraszam ale nie poodpisuje ale od pon będę na bieżąco bo jutro znów cały dzień w rozjazdach :-)

Trzymajcie się dziewczynki pozdrawiam :-)

Do góry