reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Sandra, Niunia dziewczyny oby nic strasznego się nie działo. W razie czego zmykać na IP

Ola nogi razem do niedzieli:tak: ja też ostatnio się zastanawiałam co zrobie jak mnie nagle zlapie a codziennie do 15 jestem sama:( Musze tacie powiedziec zeby nie chodzil do pracy pieszo tylko jezdzil autem. Zawsze to szybciej.

Milenka wspolczuje ospy u synka:( Biedak teraz po bolach znow bedzie sie drapal:(

reklama
Dziewczyny na szpitalnym wieści od Zovitki i AguniGR... niestety Agunia w szpitalu:(

Agata zazdroszczę energii:))

Lizzy no to masz sny super i meza zartownisia:) Mojemu R dzis snilo sie ze trzyma Kubulka na rekach i strasznie mu sie ten sen podobal:))

U nas dzis pochmurno:(

Dzięki za wieści od Aguni. Mam nadzieję, że jej syneczek jeszcze posiedzi w środku!! Trzymam mocno kciuki, żeby tak się stało!

Agunia trzymaj sie:tak:

A ja poskladana:-(moj D. od wczoraj chory,chyba grypa go rozlozyla...dzisiaj budze sie rano i czuje jak mam gardlo opuchniete:-(probuje odkaszlnac ale tak mnie boli w klatce ze nie wyrabiam:no: masakra.

Niunia - pod kołdrę i wygrzewaj się kochana.Do tego cytryna, miód i czosnek, może cholera pójdzie sobie.

Dziewczynki ale naskrobałyście a Mnie nie było tylko 1,5 dnia :szok: przepraszam ale nie poodpisuje bo zaraz wychodzę i nie zdążę :-)

Ja dostałam od szwagierki jeszcze troszkę ciuszków, więc już poprane i tylko jutro prasowanie mi zostanie :-)

Zobacz załącznik 613946Zobacz załącznik 613947
no i najważniejsza informacja w niedziele się wyprowadza szwagierka bo wczoraj powiedziała :tak::-D bardzo się cieszę bo chociaż jeszcze przez chwilę chcemy z mężusiem poświęcić czas tylko dal siebie :-) a od poniedziałku wchodzę do pokoiku układać w szufladach, ubrać łóżeczko itd. :-) więc cieszę się jak dzieciak :-) jak wszystko porobię to wstawię fotki gotowego pokoiku :-)

Ok dziewczynki uciekam trzymajcie się wszystkie cieplutko :-)

To jest trochę ciuszków:szok:. Ja chyba razem wszystkich tyle nie mam! :-)

Spakowalam walizke,brzuch napina sie co 5 min , byl moment ze strasznie zaczelo mnie bolec na dole i plecy,wzielam paracetamol poki co bolu nie czuje, zobaczymy co bedzie dalej ale cos czuje ze bez szpitala dzisiaj sie nie obedzie:-(

Niunia - daj znać jak się sytuacja rozwija!!

Jeszcze się nie rozdwajajcie dziewczyny!

My dziś złożyliśmy łóżeczko, więc Emma już ma gdzie spać :-). Muszę jeszcze zamówić podgrzewacz do butelek i sterylizator bo pewno będziemy potrzebować.
Dzisiaj Emma była ważona i przytyła od środy 85g!!! Waży już 2230g a to znaczy, że przekroczyła wagę urodzeniową o 50g!!!
Mój kochany, mały głodomorek:-D:-D

Madzikim super wieści.Pędź na zakupy bo Emma tak galopuje, że za chwile będzie już w domku:tak:

Dziewczyny wdech-wydech,wdech-wydech i nie rodzimy jeszcze. Trzymac mi się tu dzielnie!!!!

Niunia, Sandra mam nadzieję że to fałszywy alarm. Ale wiadomo, że jak coś to lepiej sprawdzić.
Madzik super wieści :-)

Położyłam się i chyba spałam z godzinę, głowa przestała mnie boleć ale ciągle kiepsko się czuję, chyba zaraz zmykam się kąpać i dalej się kładę.

Ja narazie leze, nie spiesze sie z szpitalem bo moj ma tego dziwnego wirusa ja tez stan podgoraczkowy I kaszel, a u nas odrazu na oddzial wysylaja:/ oby sie nic wiecej nie dzialo.

Uwaga uwaga
Przemawia do Was największa blondynka na forum:-D:-D
laski tak sie kiedys zastanawiałam......jak juz minie kwiecień....to co się dzieje z forum?? Gdzie później go szukać??
Wiem, głupie pytanie:-D:-D

Dobra, już mam hahahah nie było pytania:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry