reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Sandra, Niunia dziewczyny oby nic strasznego się nie działo. W razie czego zmykać na IP

Ola nogi razem do niedzieli:tak: ja też ostatnio się zastanawiałam co zrobie jak mnie nagle zlapie a codziennie do 15 jestem sama:( Musze tacie powiedziec zeby nie chodzil do pracy pieszo tylko jezdzil autem. Zawsze to szybciej.

Milenka wspolczuje ospy u synka:( Biedak teraz po bolach znow bedzie sie drapal:(

reklama
Dziewczyny na szpitalnym wieści od Zovitki i AguniGR... niestety Agunia w szpitalu:(

Agata zazdroszczę energii:))

Lizzy no to masz sny super i meza zartownisia:) Mojemu R dzis snilo sie ze trzyma Kubulka na rekach i strasznie mu sie ten sen podobal:))

U nas dzis pochmurno:(

Dzięki za wieści od Aguni. Mam nadzieję, że jej syneczek jeszcze posiedzi w środku!! Trzymam mocno kciuki, żeby tak się stało!

Agunia trzymaj sie:tak:

A ja poskladana:-(moj D. od wczoraj chory,chyba grypa go rozlozyla...dzisiaj budze sie rano i czuje jak mam gardlo opuchniete:-(probuje odkaszlnac ale tak mnie boli w klatce ze nie wyrabiam:no: masakra.

Niunia - pod kołdrę i wygrzewaj się kochana.Do tego cytryna, miód i czosnek, może cholera pójdzie sobie.

Dziewczynki ale naskrobałyście a Mnie nie było tylko 1,5 dnia :szok: przepraszam ale nie poodpisuje bo zaraz wychodzę i nie zdążę :-)

Ja dostałam od szwagierki jeszcze troszkę ciuszków, więc już poprane i tylko jutro prasowanie mi zostanie :-)

Zobacz załącznik 613946Zobacz załącznik 613947
no i najważniejsza informacja w niedziele się wyprowadza szwagierka bo wczoraj powiedziała :tak::-D bardzo się cieszę bo chociaż jeszcze przez chwilę chcemy z mężusiem poświęcić czas tylko dal siebie :-) a od poniedziałku wchodzę do pokoiku układać w szufladach, ubrać łóżeczko itd. :-) więc cieszę się jak dzieciak :-) jak wszystko porobię to wstawię fotki gotowego pokoiku :-)

Ok dziewczynki uciekam trzymajcie się wszystkie cieplutko :-)

To jest trochę ciuszków:szok:. Ja chyba razem wszystkich tyle nie mam! :-)

Spakowalam walizke,brzuch napina sie co 5 min , byl moment ze strasznie zaczelo mnie bolec na dole i plecy,wzielam paracetamol poki co bolu nie czuje, zobaczymy co bedzie dalej ale cos czuje ze bez szpitala dzisiaj sie nie obedzie:-(

Niunia - daj znać jak się sytuacja rozwija!!

Jeszcze się nie rozdwajajcie dziewczyny!

My dziś złożyliśmy łóżeczko, więc Emma już ma gdzie spać :-). Muszę jeszcze zamówić podgrzewacz do butelek i sterylizator bo pewno będziemy potrzebować.
Dzisiaj Emma była ważona i przytyła od środy 85g!!! Waży już 2230g a to znaczy, że przekroczyła wagę urodzeniową o 50g!!!
Mój kochany, mały głodomorek:-D:-D

Madzikim super wieści.Pędź na zakupy bo Emma tak galopuje, że za chwile będzie już w domku:tak:

Dziewczyny wdech-wydech,wdech-wydech i nie rodzimy jeszcze. Trzymac mi się tu dzielnie!!!!

Niunia, Sandra mam nadzieję że to fałszywy alarm. Ale wiadomo, że jak coś to lepiej sprawdzić.
Madzik super wieści :-)

Położyłam się i chyba spałam z godzinę, głowa przestała mnie boleć ale ciągle kiepsko się czuję, chyba zaraz zmykam się kąpać i dalej się kładę.

Ja narazie leze, nie spiesze sie z szpitalem bo moj ma tego dziwnego wirusa ja tez stan podgoraczkowy I kaszel, a u nas odrazu na oddzial wysylaja:/ oby sie nic wiecej nie dzialo.

Uwaga uwaga
Przemawia do Was największa blondynka na forum:-D:-D
laski tak sie kiedys zastanawiałam......jak juz minie kwiecień....to co się dzieje z forum?? Gdzie później go szukać??
Wiem, głupie pytanie:-D:-D

Dobra, już mam hahahah nie było pytania:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry