reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kurcze co za burzliwy dzień... Mam nadzieję, że żadna się jeszcze nie rozpakuje!!! Jeszcze czas na uzupełnianie wątku kwietniowych maluszkach właśnie Kwietniowych!!! a my mamy dopiero początek marca.

Dziewczyny trzymam za was kciuki. Trzymajcie się w dwupakach jak długo się da !!!

reklama
o kurka się dzieje :szok: zostawić Was na chwilkę i zaraz któraś rodzi.
Mi też tak jakoś dziwnie pochodziłam trochę i czuję normalnie moją szyjkę skurcze nieregularne więc na razie luz ale jutro to leżę plackiem i czekam na niedzielę.
Co do mojej organizacji to chwilkę myślałam że plany w łeb wzięły bo się telefony rozdzwoniły o wyjazd na środę:baffled: aż mi się ryczeć zachciało. ale potem sytuacja się wyklarowała i na razie ok.

Milenka- biedny syncio znowu jakieś choróbsko. Zdrówka dla niego.:tak:

Sandra, Niunia-, Jouluatto- mam nadzieję że to fałszywe alarmy. trzymajcie się kochane i informujcie co i jak.

MadzikM- super wieści. Pewnie już niedługo będziesz miała córcię w domu:-)

Ale mam głoda ostatnio:o właśnie zjadłam chyba z pół weki z masłem i nadal czuję że coś bym mogła zjeść... A potem się dziwię skąd tyle kg mi się wzięło...

kurcze dziewczyny,to ja chyba jakaś dziwna jestem,bo mnie codziennie łapie ból w krzyżu,i skurcze macicy mam,ale póki nie regularne to wydaje mi się że to nie to.Trzymajcie się.
Ja ide spac,mały mi płacze przez sen,ciężka noc się zapowiada:-(.

Wpadam na chwile.
Milenka podaj młodemu krople fenistil one są przeciwswiadowe Nam przy ospie pomagało. Biedny maluch ten Twój mały. A ty zaciskają kolana, nie możesz teraz rodzic!!!!!!
zreszta Laski żadna z nas nie może teraz rodzić.
Napisze cos w poniedziałek, bo intensywnie żyje, choć nic szczególnego się nie dzieje.

Truskawkowa później wątek jest przenoszony do dzieci kwiecień 2014... ale to w maju dopiero :D

No juz znalazłam:-D Ale blondynka ze mnie hahhahahahahahaha ale tak to już jest jak czlowiek w nocy spać nie może to zaczyna myśleć i na dobre to nie wychodzi:tak::-D

Idę spać bo cały dzien nie do życia jestem...tylko mi tu grzecznie i w dwupaku Was wszystkie widzę rano:tak::tak:

Dziewczyny, Dagmar z Łucją są w szpitalu. Łucja ma zapalenie ślinianki. Dostanie antybiotyk. Dagmar już wariuje. Wierzące proszę o modlitwę w intencji naszych dzielnych dziweczyn.

reklama
Dagmar bede sie modlic za malutka. U mnie poki co spokojnie nogi rwia ale na szczescie brzuch sie uspokoil. Teraz walcze z goraczka moje D. Ahhhhhhh

Do góry