reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kurcze co za burzliwy dzień... Mam nadzieję, że żadna się jeszcze nie rozpakuje!!! Jeszcze czas na uzupełnianie wątku kwietniowych maluszkach właśnie Kwietniowych!!! a my mamy dopiero początek marca.

Dziewczyny trzymam za was kciuki. Trzymajcie się w dwupakach jak długo się da !!!

reklama
o kurka się dzieje :szok: zostawić Was na chwilkę i zaraz któraś rodzi.
Mi też tak jakoś dziwnie pochodziłam trochę i czuję normalnie moją szyjkę skurcze nieregularne więc na razie luz ale jutro to leżę plackiem i czekam na niedzielę.
Co do mojej organizacji to chwilkę myślałam że plany w łeb wzięły bo się telefony rozdzwoniły o wyjazd na środę:baffled: aż mi się ryczeć zachciało. ale potem sytuacja się wyklarowała i na razie ok.

Milenka- biedny syncio znowu jakieś choróbsko. Zdrówka dla niego.:tak:

Sandra, Niunia-, Jouluatto- mam nadzieję że to fałszywe alarmy. trzymajcie się kochane i informujcie co i jak.

MadzikM- super wieści. Pewnie już niedługo będziesz miała córcię w domu:-)

Ale mam głoda ostatnio:o właśnie zjadłam chyba z pół weki z masłem i nadal czuję że coś bym mogła zjeść... A potem się dziwię skąd tyle kg mi się wzięło...

kurcze dziewczyny,to ja chyba jakaś dziwna jestem,bo mnie codziennie łapie ból w krzyżu,i skurcze macicy mam,ale póki nie regularne to wydaje mi się że to nie to.Trzymajcie się.
Ja ide spac,mały mi płacze przez sen,ciężka noc się zapowiada:-(.

Wpadam na chwile.
Milenka podaj młodemu krople fenistil one są przeciwswiadowe Nam przy ospie pomagało. Biedny maluch ten Twój mały. A ty zaciskają kolana, nie możesz teraz rodzic!!!!!!
zreszta Laski żadna z nas nie może teraz rodzić.
Napisze cos w poniedziałek, bo intensywnie żyje, choć nic szczególnego się nie dzieje.

Truskawkowa później wątek jest przenoszony do dzieci kwiecień 2014... ale to w maju dopiero :D

No juz znalazłam:-D Ale blondynka ze mnie hahhahahahahahaha ale tak to już jest jak czlowiek w nocy spać nie może to zaczyna myśleć i na dobre to nie wychodzi:tak::-D

Idę spać bo cały dzien nie do życia jestem...tylko mi tu grzecznie i w dwupaku Was wszystkie widzę rano:tak::tak:

Dziewczyny, Dagmar z Łucją są w szpitalu. Łucja ma zapalenie ślinianki. Dostanie antybiotyk. Dagmar już wariuje. Wierzące proszę o modlitwę w intencji naszych dzielnych dziweczyn.

reklama
Dagmar bede sie modlic za malutka. U mnie poki co spokojnie nogi rwia ale na szczescie brzuch sie uspokoil. Teraz walcze z goraczka moje D. Ahhhhhhh

Do góry