reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny z zamkniętym to jest tak że trzeba się w miarę regularnie udzielać żeby dostać dostęp. Także cierpliwości na pewno wkrótce dołączycie:-)

Salcia- fajnie że córcia taka chętna do przedszkola.:tak: My z synkiem zaliczyliśmy falstarst w tamtym roku a teraz już do zerówki musi iść. echhh znowu będę przeżywać.

Ermilka- widzę że u ciebie intensywnie ale uważaj na siebie i się nie przemęczaj bo z kwietniówek robią się marcówki i trzeba dmuchać na zimne już teraz;-)

Aulya-mi jeszcze przed porodem zrobił się bliznowiec na pośladku teraz zrobił się jeszcze raz taki duży i strasznie swędzi. po porodzie muszę i z nim zrobić porządek:tak:

Ewelinka- trochę ciuszków? toż to cała komoda się uzbiera. Fajnie że szwagierka już się ulatnia. Ja chyba w przyszłym tygodniu też już kosz przygotuję najwyżej nakryje ręcznikiem żeby się nie zakurzył.

reklama
Ola 10 : Dzięki za info , poczekam cierpliwie na moją kolej
Czekam za P aż wróci z pracy i mykam na zakupy kupić jakieś nowe wdzianko na jutrzejszą 18 stkę bo w nic się nie mieszczę mam nadzieję że coś znajdę fajnego :-):-)
A nie mam za bardzo mocy jakoś senna jestem ale jak się teraz położę to będzie problem , chociaż i tak pewnie do 1 nie będę mogła spać bo coś ostatnio ciężko zasnąć a w dzień jakaś śnięta chodzę .
Polecacie jakiś dobry krem na roztępy , po drodze w jadę do Rossmana i bym coś kupiła ?

Ja chyba oszaleję,moje dziecko było 2dni w szkole po zabiegu i dzisiaj wrócił z ospą!!!!!!!Swędzi go masakrycznie i nie daje mi żyć,a wysypany na maxa.

OLA ty widzę zorganizowane wszystko pod kontrolą,my właśnie dziś debatowaliśmy z mężem co ja z robię jak on bedzie w pracy a ja zacznę rodzić.DO siebie musiałabym karetkę wezwać,bo nie ma mnie kto zawiezc ale co zrobić z synem,zwłaszcza w nocy.
Fajny wózeczek,za nie duze pieniądze masz super wypas,ja czekam na przesyłkę z moim.

evelinkaa ja też nie mam dostepu do zamknietego to póki co fotek nie zobaczę.Ale ci przybyło ciuszków,to miłego szykowania od poniedziałku,bo czasu nie wiele ci zostało;-)

Ola- dobrze że tak wszystko masz przemyślane! Od razu człowiek spokojniejszy! A i tak pertraktuj z maleństwem żeby na tatusia czekało :-)

Milenka- przechlapane, biedny synuś!

Madzikm- jak córunia?

Dagmar- jak Ty i Lusia?

Sandra- nie biegaj za bardzo, bo z tego co pamiętam to jeszcze niedawno musiałaś leżeć.

Spakowalam walizke,brzuch napina sie co 5 min , byl moment ze strasznie zaczelo mnie bolec na dole i plecy,wzielam paracetamol poki co bolu nie czuje, zobaczymy co bedzie dalej ale cos czuje ze bez szpitala dzisiaj sie nie obedzie:-(

reklama
Do góry